Ugler siger BANG (VIND: BR aktivitetstæppe med 100% happy garanti)

Morgenfriske babyer (har fanden skabt!)

Klokken er 5.16. Lillesøster begynder at orme sig i sengen. De bløde arme basker rundt. Hænderne med de skarpe negle (Note til selv: husk at klippe dem. Snart) søger og finder mine arme. Eller hals. Allerhelst mit tandkød og indersiden af læberne. Hovedet vrider rundt og glade, vågne øjne møder mine.

God MORGEN, mor! Jublende pludren og babysnak og en lille krop, der vrider sig af glæde. Godmorgen, skat. Det er bare slet ikke morgen endnu. Hele min krop skriger at det stadig er nat.

Ind i stuen inden min lille lærkebaby vækker Bean, der snorker i rummet ved siden af. Med dynen og håbet om at kunne hvile øjnene bare lidt længere inde på sofaen. Eller er det fars tur til at stå op med vores lille lærke, så jeg kan blive liggende i sengen?

Lillesøster har i den sidste lille måned insisteret på, at dagen starter et sted mellem kl. 5 (en enkelt gang kl. 4.48) og 5.42. Klokken 6 kan jeg håndtere. Klokken 6 er tidligt, men menneskeligt. Kl. 5-etellerandet er nat. Min krop er ikke klar. Mit hoved er ikke vågent. Det er for tidligt.

Prøv at fortælle det til Lillesøster. Hun er simpelthen så sød og glad og bare klar til at snakke og fortælle om alt det, hun har drømt om – eller er det om alt det, hun vil bruge dagen på? Jeg ved det ikke. Fortælle gør hun i al fald. Griner, pludrer og klapper i sine buttede hænder. Øjnene slår smut og benene kører rundt.

Godt så. Vi står op. Får en ren ble på. Måske tøj. Starter dagen før den er begyndt. Så stille som muligt for ikke at vække de andre.

Jonas og jeg skiftes til at tvinge søvnen ud ad øjnene og håber på, at den lille lærke snart igen sover bare lidt længere. Bare til uret og dagen har passeret 6.

Heldigt for hende, at hun er så smaddersød.

lillesøster^^ Strømpebukser og sokker er gaver fra GoBabyGo – og det er uden sammenligning de mest bløde, vi har. Sokkerne er gode til at blive siddende, hvor de skal og strømpebukserne har en bred, rar elastik til den tykke mave. Bodyen er yndlingsmerino fra Roots & Wings og fletteromperen er lige kommet af pindene. Det er nyeste udgave af Little Edith´s Romper strikket i en let sommer-merino. Wooden Story-bideringen er en gave fra barnetsverden.dk.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

6 kommentarer

 • Ååååh ja, det er så vildt, så stor forskel der er på 05.57 og 06.02 – altså, når vi taler om mit humør 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Herhjemme vågner baby Signe på 10 mdr også tidligt engang imellem. Men det er gerne de gange hvor hun har lagt lidt for ofte foran brystet og slatspist.
  Det giver uro i maven og hun vågner derfor gerne lidt før.
  Måske det samme hos jer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det tror jeg ikke. Det gør ingen forskel om hun spiser 2 eller 5 gange i løbet af en nat 🙂 Jeg tror mere, det er en ‘jeg vågner tidligt’ fase. Som gerne snart må stoppe, dog 😉 Det er hver dag og har varet i en måneds tid efterhånden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugler siger BANG (VIND: BR aktivitetstæppe med 100% happy garanti)