Denim-damer (og lidt mere om sommerhusturen)

Lopper, links og lange dage

I skrivende stund ligner mine stuer noget, der er løgn. Det er for en gangs skyld ikke pigerne, der har eksploderet legetøj, klæd-ud-sager og bøger ud over det hele. Det er derimod en pæn portion af indholdet af vores loftsrum, der er flyttet ind.

Heldigvis ikke permanent. Vi har en stand på loppemarkedet i Willemoesgade i morgen og vi satser på at de ting, vi ikke længere bruger eller har plads til, får nye, gode hjem.

Det kunne være så hyggeligt, hvis nogen af jer kiggede forbi! Vi sælger både ud af børnetøj og sko, dametøj og sko, dimser og nips, legetøj, vintage Kevi-kontorstole med armlæn, kakkelborde, tallerkenrækker, toiletskabe med glasskydelåger og alt muligt andet. Til MEGET rimelige priser.

Det er på Willemoesgade, 2100 Kbh Ø fra 10-17 og loppemarkedet fylder det meste af gaden, så der er masser at komme efter.

Det bliver SKØNT at få det væk, så vi igen kan komme til på loftet. Kender I det, at tingene bare hober sig op?

I aften skal jeg lave lige præcis ingenting. Jeg burde gennemgå kasser og poser og overveje priser, men det kommer ikke til at ske. Jeg er flad med flad på efter en travl uge og en baby, der insisterer på at vågne omkring kl. 5. Av!

Jeg er faktisk for træt i hovedet til at komme på nogetsomhelst med substans at skrive om, og derfor er det godt, at Camilla har skrevet om noget, som jeg er helt og aldeles enig i. Og som vi også praktiserer herhjemme. Det handler om at lytte til sin babys behov mere end noget andet. Læs HER

mor er træt

Over and out fra en træt type. God weekend derude – sig endelig hej, hvis I kommer forbi i morgen <3

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim-damer (og lidt mere om sommerhusturen)