Morgenfriske babyer (har fanden skabt!)

Kvinde til kvinde – mor til mor

mors dag 2016

Allerede mens jeg var på barsel, begyndte idéen at tage form. En tanke og en drøm om at kunne gøre noget ekstra for andre mødre. Kvinder, hvis barsel slet ikke så ud som min egen. Hvor der ingen barselsboble og trygge rammer var. Ingen daglig kop pænt opstillet latte i smuk keramik. Heldigvis var resten af Strut ikke svære at overtale – faktisk krævede det ingen overtalelse. Alle var ombord med det samme.

I anledning af Mors Dag og i samarbejde med Røde Kors starter vi på mit job i dag og de næste 3 uger en indsamling til fordel for gravide, nybagte mødre og babyer på Asylcenter Avnstrup og Roskilde.

Kvinde til kvinde – mor til mor.

Tænk ikke at kunne bygge rede, glæde sig og se sine drømme for en rolig, lykkelig og ikke mindst tryg opvækst for sit barn udfolde sig. Tænk at være på flugt med en voksende og tung mave. At vandre, sove i det fri og evigt være på vagt med et spædbarn. Mit hjerte græder for mine medmødre, der netop nu gennemlever det.

Det er ikke meget, jeg kan gøre. Men sammen kan vi hjælpe bare lidt. Jeg håber sådan, I vil være med til at hjælpe. Sundhedsplejerskerne på asylcentrene har sendt deres ønskeliste, og alle effekter kan indleveres til Strut på Fælledvej i København.

Du kan læse mere om indsamlingen og hvordan du støtter den HER – ved at dele dette indlæg eller Struts på Facebook og ved at fortælle andre om projektet, hjælper du med at brede budskabet så bredt som muligt.

På forhånd tak <3
mors dag ønskeliste

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenfriske babyer (har fanden skabt!)