Kom med hjem til Bean - indretning af et lillebitte børneværelse

VIND: FLIPP – fri adgang til alle dine yndlingsmagasiner

[ ANNONCE ]

For et par uger siden var Lillesøster og jeg til en ret lækker brunch for at høre mere om FLIPP. Det er Egmonts relativt nye app, og med den får man adgang til alle deres magasiner. Eurowoman, Euroman, RUM, BoligLiv, Vores Børn, Gravid, Anders And. Og. Så. Videre. Så kan du tage en time out midt i hverdagen hvor som helst.

FLIPP er super enkel at installere og benytte, og for 99 kr om måneden kan du læse så mange magasiner, du orker. Hvis du i forvejen abonnerer på et af Egmonts magasiner koster det faktisk kun 39 kr.

 photo DSC_0001_zpsb20ht0wl.jpg
 photo DSC_0002_zpstqh7q0bx.jpg
 photo DSC_0010_zpsbejgfzzi.jpg
 photo DSC_0005_zpsiuofdbal.jpg

App’en erstatter ikke de fysiske magasiner. Det er ikke samme følelse som at sidde med et tungt, lækkert, glittet blad. Men på en laber lille tablet er det en ret skøn fornemmelse at kunne gå fra magasin til magasin efter lyst eller pludselig indskydelse. Det er langt billigere end at skulle købe dem alle – og man kan hente bladene ned på sin tablet, så de kan tages med på farten. Eksempelvis på tog- eller flyveturen, eller andre steder, hvor der ikke er WiFi.

Man kan have FLIPP på op til 5 devices og oprette op til 4 profiler. Indtil videre er jeg totalt egoist omkring FLIPP og Acer-tablet. Det er rendyrket ‘me-time’ og det er ligeså skønt som det er sjældent i længere doser ad gangen her i huset.

Og nu til det sjove!

3 af jer kan vinde 3 måneders abonnement på FLIPP. Smid en kommentar herunder og fortæl, hvad dit yndlingsmagasin er. Og også gerne hvordan du forkæler dig selv. Du er altid velkommen til at like og dele opslaget på Facebook, men det er intet krav.

Jeg trækker en vinder om en uge – søndag d. 1. maj

[Acer-tablet og FLIPP-abonnement har jeg modtaget som gaver. Ord og anbefalinger er mine egne]

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

17 kommentarer

 • Lise

  Mit yndlingsmagasin er Boligmagasinet – prøver at få ideer til indretning af soveværelse og børneværelse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Alt for damerne – kærligheden startede egentlig på Sri Lanka, hvor en af mine rejsekammerater havde bladet med. Det blev læst mange gange i løbet af de tre måneder og bliver stadig læst flittigt når studieøkonomien er til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Mine yndlingsmagasiner er Costume (ærgerligt det ikke er med!!) Eurowoman og Anders And (what?! Har haft en forkærlighed for den skønne andefamilie siden barndommen!!) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ender faktisk ofte med at synes at artiklerne i Euroman er de mest interessante. Ellers er Alt for Damerne også et godt bud.
  Hvad selvforkælelse angår – en kop kaffe og tid! Tid til at nyde kaffen imens man læser, hækler, kigger ud i luften eller hvad man nu lige har lyst til. Med en pige på 2,5 år, er der ikke meget af dette i hverdagen, det er fuld fart frem hele tiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joyce

  Jeg har nok gennem tiden brugt flest penge på Anders And 🙂 men boligliv og vores børn er da også røget med hjem en del. En overgang købte jeg alle de der woman. Indtil jeg indså at en enkelt årgang er nok, hvis man alligevel ikke følger moden. Så var det nøjagtig samme temaer i samme udgivelse i samme måned. Hmm.
  Selvforkælelse? Det ligger i Rusland, ikke? At være alene på badeværelset er skønt. At læse med lidt guf inden for rækkevidde er skønt. At tage tid og ro til at synge og lære nyt er skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg har altid købt læssevis af modemagasiner og brugt formuer, men efter jeg er blevet mor har mode lidt mistet sin vigtighed på en måde.. Men jeg er blevet ret vild med Euroman! Det er som om at Euroman har noget coolhed som jeg godt ka li.. Og så plejer jeg at kigge eurowoman igennem stadigtvæk hvis jeg mangler inspiration til mig klædeskab.. Forkælelse er en dampende varm kaffe, bog/serie og fødderne oppe mens farmand går med vores søn. -Så jeg ved jeg ikke bliver afbrudt midt i det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg elsker at forkæle mig selv med BoligLiv og en god kop the (og chokolade), når min datter sover lur.
  Flot præmie – jeg krydser fingre 😊.
  Mange hilsner fra Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Euroman uden tvivl! Der er ting jeg springer over, men også artikler, som er virkelig gode og lærerige, som jeg sluger råt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Før børn delte min mand og jeg ofte et Euroman, men med 2 børn under 3 år, er det ikke så tit vi har haft tid og overskud til at sætte sig ned og læse. Men med et abonnement på Flipp, ville vi nok til at prioritere det igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Jeg er vild med euroMAN, der er bare altid valuta for pengene! Gode artikler, altså 🙂

  Har skudt foråret igang med barsel, så jeg forkæler mig selv rigtig meget når der er tid til en GOD kop kaffe med lidt lækkert on-the-side. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg elsker at læse Alt for damerne, men nyder også at hente inspiration i BoligLiv – men måske er der andre magasiner, der kunne være inspirerende at kaste sig over? – så jeg håber, at jeg bliver en af de heldige vindere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg læser nok mest i Euroman 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Costume og Woman. Med en kop kaffe og nogle bidder chokolade ved siden af så kører det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Bo bedre -er vild med boligindretning og slapper af ved at læse magasiner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Henningsen

  Euroman er mit yndlingsmagasin – artiklerne er vildt gode og jeg bliver altid inspireret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Boligliv,Q og woman er dem jeg læser hyppigst.
  Forkælermig selv ved at sørge at få noget alenetid, om det er til venindesjov,en stille stund med en bog eller blad eller et langt karbad er underordnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Femina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med hjem til Bean - indretning af et lillebitte børneværelse