Status

throwback friday

Jeg kan ikke lade være med at blive nostalgisk sådan en fredag aften som netop i aften. Den 29. april. Det vil altid være en særlig dato, fordi det er optakten til en helt særlig dag.

dagen før dagen

For 4 år siden var vi lige flyttet ind i vores andel. Alle flyttekasser var tømt, og vi havde brugt formiddagen på at gøre rent og aflevere nøgler i vores gamle lejlighed. Jeg var højgravid med et par dage til termin. Faktisk var min terminsdato Jonas’ og min kærestedag. Ved aftensmaden bemærkede jeg noget, der føltes lidt som smerter, og jeg fortalte Jonas, at jeg nok troede, jeg havde veer. Det mente han bestemt og aldeles ikke, for ‘førstegangsfødende går altid over termin’.

Det var selvfølgelig de første veer, og efterhånden som aftenen og natten skred frem blev de til seriøse veer, der skubbede og hjalp vores førstefødte frem mod verden fra hendes trygge hule. Her til aften puttede vi en 3-årig. I morgen vågner en 4-årig, og hun har glædet sig i ugevis til at have fødselsdag. Talt ned og sat klistermærker og holdt øje med dagene.

Jeg har dækket morgenbordet. Nogle af mine bedste fødselsdagsminder fra min egen barndom er de dækkede borde, man vågnede til, når man havde fødselsdag. Så startede dagen helt særligt.

Hele weekenden kommer til at stå i Beans tegn med familiebesøg, pigefødselsdag, lagkage, gaver og mennesker, der holder af hende. Næsten så meget som os.

Nu vil jeg sætte mig med Jonas og mindes den aften for 4 år siden, hvor vi var så tæt på at blive nogens forældre som man kan være.

383445_10152124771645375_814333152_n

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status