'Fik du set det, du ville?' Farvel til barslen

Status

Et par dage er gået med en virkelighed vendt på hovedet.

Faktisk må jeg sige, at det er gået langt bedre end ventet – ikke mindst på hjemmefronten. Forstå mig ret. Jeg har ikke et sekund været i tvivl om Jonas’ evner som barslende far, for han er helt fantastisk. Men jeg ammer ret meget stadigvæk og har været den, der har puttet Lillesøster til samtlige lure i de sidste 9 måneder. Jeg har ikke været væk fra Lillesøster mere end et par timer eller 3, og så er 6-7 timer hver dag pludselig en hel del.

Lillesøster er et andet gemyt end Bean nogensinde har været. Hun overgiver sig let til søvnen, og Jonas har fået hende til at falde i søvn i slyngevuggen uden bryst, uden sutteflaske og naturligvis uden den sut, hun aldrig har gidet, på ganske kort tid i løbet af dagene. Hun vågner og er glad og mild og i legehumør. De træner sammen og tumler. Det eneste, der ikke kører helt optimalt er maden. Hun er lidt i strejke på alt andet end flydende kost. Muligvis som reaktion på mit fravær. Muligvis fordi hun lige har fået 4 tænder (og der måske er en eller to flere på vej?!) og det derfor har været forbundet med ubehag at tygge og gnave. Sandsynligvis en kombination af begge dele.

Det passer nu mig fint, for mælkebaren er mildest talt fyldt til randen, når jeg kommer hjem fra arbejde – og at have en sulten kunde hængende dér i løbet af eftermiddagen er skønt. Både for hende og for mig.

Det gør mig helt igennem lykkelig at se, hvor højt Lillesøster elsker sin far, og han lyser også op i samværdet og nærværet med hende. Det under jeg ham mere end han nok aner, og hans på samme tid afslappede og dedikerede tilgang til faderrollen er virkelig en af de kvaliteter, jeg elsker allerhøjest ved ham.

Status? Det er stadig mærkeligt. Men helt ok.

barsel^^Mine skønne to hjemmegående typer i hver deres hjemmestrik. Lillesøsters vest er Bella-vesten fra Babystrik på pinde 3. Jonas’ sweater er Nordsweater af Thea (Vaskavulla) Rytter og opskrift og strikkekit kan købes hos Woolspire. Den er strikket på pind 7, så det er dejligt hurtigt. Selv i str. XL! Jeg overvejer om ikke også Lillesøster og Bean skulle have en version, for opskriften går helt fra 1 år til XXL.Skærmbillede 2016-04-27 kl. 9.46.24 AM^^Gensynsglæde <3

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Mai O.

  Jeg blev næsten helt rørt. Den der kærliged og fine kemi mellem faren og barnet. To mennesker, man elsker uendeligt. Vores nummer tre skal være sammen med sin far, der går på barsel når hun er 6,5 md. og jeg skal ha’ fikset mit speciale… Jeg er også spændt! Åh.

  God dag 🙂
  Kh Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det er nemlig så fantastisk. Åh, god vind til dig med specialet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Fik du set det, du ville?' Farvel til barslen