Sengedrømme til Bean

Babyers madvaner

Kan I huske det afsnit af Friend’s, hvor det er Thanksgiving og Rachel laver trifli? Hvor hun kommer til at kombinere to opskrifter og fremstiller en mad-monstrøsitet af creme, marmelade og hakket kød?

Det kom jeg sådan til at tænke på forleden over aftensmaden, hvor Lillesøster glad puttede brød, ris, kød, tomat, broccoli og banan i munden i éen herlig blanding. Det må smage virkelig mærkeligt.

Jeg elsker babyers uredigerede og helt og aldeles ærlige tilgang til livet. Lillesøster kaster sig over alt, hun får tilbudt, med nysgerrighed og glæde. Smager hun noget, hun mod forventning ikke er så vild med, så rynker hun brynene på den mest bedårende måde og ser bebrejdende på os.

Kig i øvrigt med på Instagram, hvis du vil se den glade madbandit in action. Spoiler alert: hun er ALT for sød med sin diva-hagesmæk og små buttede klappe-hænder <3

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

  • Joyce

    Altså… Vi er ikke særligt gode til at præsentere vores pige på 3 for nye madvarer. Men hun overraskede os alligevel da hun efter nogle dage med opkast og feber bad om fast føde i form af…. Makrelmadder med banan ovenpå. Hun spiste det hele, og det kom heldigvis ikke op igen…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Uh, det var også en… ahem… spændende kombination! Men hey. Hvis det virker.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sengedrømme til Bean