En dum morgen

Ønsker til en 4-årig

Bean bliver 4 år om præcis en måned. I morges tegnede vi sammen en ønskeliste under morgenmaden – mens Lillesøster sov en (alt for) kort, men belejlig morgenlur.

Der er flere ting på listen, som vi decideret mangler til Bean. Bl.a. en cykel og en ny seng. Jeg har også købt en Ramn-ramme til hende, som er på vej med posten, til de 400 tegninger, der bliver fremstillet på daglig basis.

Jeg tegnede og skrev, mens Bean fortalte og uddybede sine ønsker. Det er altså ikke en hvilken som helst cykel, damen ønsker sig. Den skal være lilla, lyserød og guld med en cykelkurv med blomster på og et bamse-sæde. Der skal være superhelte, prinsesser og sommerfugle på den også. Jeg tænker umiddelbart, vi går lidt mere minimalistisk til værks, når vi går på cykeljagt 😉

Hun ønsker sig også en ny cykelhjelm. En prinsessehjelm. Med sommerfugle.

Sengen skal være en køjeseng, synes hun (‘Så E også kan sove der, mor. Var det ikke smart. Og nuttet?’) Og den skal kunne flyve (?!) Modellen på collagen er en luksusudgave fra Auping, men jeg har planer om at snakke mere om (børne)senge i et indlæg for sig, så mere om den senere.

Hun ønsker sig også en ny dyne. En stor en ligesom vores.

Hun har et par superhelte- og prinsessefigurer fra Schleich. Hun ønsker sig flere. (‘Jernmanden, mor. Og en prinsesse. Og en superskurk. Som jeg kan fange og putte i fængsel!’)

Hun ønsker sig nyt nattøj. En natkjole. Jeg har kig på den her.

En sovepose drømmer hun også om. Og nye vitaminpiller, når det nuværende glas er tømt.

En kappe står HØJT på Beans ønskeliste, og det er heldigt, for jeg har brugt påsken på at sy en vendbar kappe. På den ene side er den lyserød og prinsesseegnet – på den anden mangler bare et personligt superhelte-emblem, så er den klar til at flyve ud på hemmelige missioner.

Det allersødeste ønske var et, der kom ud af den blå luft. ‘Mor. Jeg ønsker mig nye batterier til sove-kaninen’. Sovekaninen er en natlampe, der har været batteriløs i over 6 måneder, og det er åbenbart noget, hun savner. Det er vist også et ønske, vi godt kan finde ud af at opfylde <3

ønskeliste

Gode bud på hvad vi skal kigge efter med hensyn til cykler til en pige på 106 cm er i øvrigt velkomne.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Ida

  Skønt at kunne lave ønskelisten i fællesskab 🙂 Selvom nogle af ønskerne er meget specifikke og girly synes jeg overordnet, det er nogle ret fornuftige ønsker, hun har. Ramn står også højt på ønskelisten herhjemme, det var en god gave til en tegneglad pige. Og fedt at Schleich dyrene kan videreudvikles ved at koble dem sammen med eventyrfigurer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var så hyggeligt. En sjælden og desto mere værdsat hyggestund i disse tider. Hun er ret specifik omkring sin cykel, skal jeg love for. Det må være sådan – jeg kender det godt fra mig selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dum morgen