Penishumor i børnehøjde

Fine forårskjoler til langbenede piger

Jeg har lige ryddet op i Beans klædeskab og vi kan konstatere, at de lange lemmer betyder at langt størstedelen af hendes kjoler er blevet for korte over vinteren. Bevares, de går lige netop an med et par leggings under, men en del af dem er mere tunikaer end kjoler.

Hun gider ikke bukser i øjeblikket. Jo, de kan da til nød komme på, men så skal der en nederdel eller kjole udover.

Jeg har derfor tænkt mig at opgradere kjolebeholdningen med noget til hverdag og børnehaveleg og noget til lidt pænere brug. Et væsentligt kriterium for Bean er at man skal kunne danse (red: kjolen skal kunne svinge rundt), men jeg synes nu alligevel også hun kunne være skøn i lidt andre faconer også.

forårskjoler

1: Prikket kjole fra Motoreta // 2: Kjole med træer fra Poppy Rose // 3: Fuglekjole fra Motoreta // 4: Stribet kjole fra Zara // 5: Kjole med blomster fra Zara // 6: Lillepigekjole fra Marmar // 7: Skjortekjole fra H&M // 8: Grå kjole med lomme fra COS

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Penishumor i børnehøjde