Tak.

Weekendmad: Pulled Salmon

Et lille hurtigt fredagstip til jer, der savner lidt inspiration til aftensmaden. Herhjemme ender vi i al fald tit med at køre de samme 10 retter i rundkreds. De er gode, det er praktisk og let at overskue, men det bliver ærligt talt også lidt kedeligt i længden.

I sidste uge dukkede et bud op ved døren med et dinner kit til et anderledes måltid. Santa Maria har startet en kampagne, der hedder No More Boring Meals og deler ud af forskellige opskrifter. Normalt kommer den slags ikke på bloggen, men vi syntes faktisk, at opskriften på fiske-tacos var så lækker, at den fortjener at blive delt. Måske som inspiration til weekenden?

Vi købte laksen hos en god fiskeafdeling i et supermarked, og jeg vil varmt anbefale at bruge fiskehandleren eller fiskeafdelingen – det ER bare lækrere end de små, gnallede fisk, der er vakuumpakket i køledisken.

Foodie: pulled salmon

Pulled Salmon (4 portioner)

600-800 g lakseside med skind på (alternativt laksebøffer)
1 pose Santa Maria Fajita Spice Mix

Tilbehør
1 pose Nacho chips
1 glas Santa Maria Pineapple Salsa
1 bundt frisk, hakket koriander (et kæmpe bundt, hvis du spørger mig. Jeg ELSKER koriander)
1 lime, skåret i både

Laksen krydres med krydderiblandingen og pakkes i aluminiumsfolie. Lægges på grillen eller steges i ovnen ved relativ lav varme (ca. 150 grader) Laksen skal have en kernetemperatur på omkring 68-71 grader. (Red.: vi stegte på en lidt højere varme, eftersom det andet tog for lang tid for sultne 3-årige og utålmodige babyer)

Tag fisken ud og ‘riv’ kødet fra hinanden med en gaffel.

Drys med koriander og server med nacho chips, ananassalsa og frisk lime.

Mums! Det er top-hyggelig fingermad for hele familien. Lillesøster smagte laks, Bean kastede sig over chips og fisk (‘Men ikke det dér grønne, mor. Det lugter!’) og Jonas og jeg var vilde med det hele. Ananassalsaen var faktisk rigtig god, og selvom Jonas havde købt både tortillas, avocado og lavet salat også, var det rigeligt mad med laks og nachos.

 

(OBS: Santa Maria sendte opskrift og produkter (minus laks), men der var ingen forudgående aftale om reklame. Det er på eget initiativ, jeg deler – og derfor er dette indlæg ikke markeret som en annonce, som jeg ellers altid gør, når der forelægger en aftale mellem mig og et givet brand/produkt.)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Lyder vældig lækkert!
  Tror desuden jeg muligvis rendte ind i dig i morges på Rosenvængets alle. Du kom gående med børn – jeg i løbetøj… Kan det passe? Var ikke sikker så ville ikke stoppe dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det skal nok passe – vi er altid lidt i vores egen boble på vej i børnehave 🙂

   Og det var altså vældigt lækkert. Og anderledes.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak.