Tigeren, der blev glemt

Tak.

På det seneste er der dryppet kommentarer ind fra en del af jer, der er lidt anderledes end de plejer. Det er ikke kommentarer, der knytter sig til bestemte indlæg eller temaer. De handler om mig. Og om bloggen.

Jeg læser hver eneste kommentar, jeg modtager. Også selvom jeg måske ikke altid får svaret. Jeg bliver oprigtigt glad, hver eneste gang en af jer bruger tid på at give feedback på det, der kommer herfra. Både når det er virtuelle krammere, når det hele er svært (og det er I altså virkeligt gode til!), når det er gode råd og erfaringer og når det er konstruktiv kritik og I er uenige (fordi det får mig til at gennemtænke og blive endnu skarpere på mine valg).

De kommentarer, der er kommet ind på det seneste? De varmer helt ind i hjertet og gør mig både stolt og taknemmelig. De er forskellige og fra forskellige kvinder, men deres budskab er nogenlunde som disse ord fra Lina.

Kære Stine. Jeg vil blot benytte lejligheden til at sige dig et stort tak for en i særhed hjertevarm, inspirerende og ikke mindst virkelig velskrevet blog.
Vi er en familie på tre med en lille ny søster eller bror på vej, og jeg glæder mig endnu mere, til vi skal være fire, når jeg læser indlæg på din blog. Tak fordi du deler ud af både det gode og det svære. Dine ord og tanker er altid læseværdige, og det er fedt at kunne logge ind fra tid til anden og (i en travl hverdag) blive mindet om alt det smukke ved at være en børnefamilie.

Tusind tak for jer. Fordi I læser med, og fordi I er med til at give mening til bloggen.Det giver mig blod på tanden og lyst til at gøre Østfronten endnu skarpere og tydeligere defineret. Det er så dejligt at vide, mine tanker, udfordringer og overvejelser ikke kun er meningsfulde for mig, men for andre også. Gang på gang fortæller I, at det er dejligt med en stemme, der taler om det skønne, det svære og alt det ind imellem. Om moderskabet, især. Og at det er en stemme, I kan spejle jer i og som også giver mening i jeres liv ude på den anden side af skærmen.

 photo _Q5I5529_zpsvifalbif.jpg
^^Photoshoot fra Palmehuset i Botanisk Have forleden. Halskæderne er gamle, bluse fra Soya Concept (gave), Magnetic øreringe fra Jane Kønig (gave), briller fra Foof.

Tak.

Stine

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Kathrine

  Kære Stine,

  Jeg er fast læser hos dig, men er dårlig til at skrive. Jeg læser ikke mange blogs, men din vender jeg altid tilbage til. Jeg er mor til en lille dreng, der er et par måneder ældre end jeres lillesøster og elsker at følge med hos jer. Især fordi du, som du nævner her, er god til at vise både det fantastiske, men også det hårde ved at være børnefamilie. Jeg kender dig jo ikke, men du virker så dejlig ærlig. Tak! Det er dejligt at dykke ned i dit univers, når min søn sover 🙂 kh Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tusind tak for den fine kommentar, Kathrine – og tak fordi du læser med! Det er jeg rigtig glad for. Hav en dejlig weekend. /Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tigeren, der blev glemt