Mandagspiger og fredagspiger

Fire alen merino… [Roots & Wings]

[ANNONCE]

Kender I det, at man af og til møder nogen, der i den grad brænder igennem? Et menneske, der er så passioneret, at man ikke kan undgå at blive smittet med begejstring. Sådan en kvinde er Stine, der står bag mærket Roots&Wings og producerer økologisk baby- og børnetøj i den blødeste merinould fra New Zealandske får.

Historien bag brandet og vejen fra får til krop er fantastisk – det er nøje udvalgte, fritgående, økologiske får, der bliver nænsomt klippet og hvis uld produceres og syes til lækre basisvarer på lokale værksteder.

Derfor har jeg ventet lidt med at skrive om Roots&Wings indtil vi selv for alvor har haft tid til at afprøve tøjet og se om det virkelig er så lækkert. Bare så jeg ikke lod begejstringen løbe alt for meget af med mig. Og helt ærligt? Det er det.

 photo DSC_0034_zpsbyknfncy.jpg

Merino-kvaliteten er uden sammenligning og hands down det lækreste og blødeste, jeg nogensinde har givet mine børn på. Det er finere og tyndere end almindeligt uld, men holder faktisk bedre på varmen og sikrer dem en god kernetemperatur. Det kan vaskes på 40 grader og tørretumbles (!) Det var med en vis bæven, jeg første gang smed Beans lækre undertrøje og Lillesøsters bukser i maskinen, men de holder form og facon og blødhed.

Det er dyre sager. Sådan må det nødvendigvis være, når det er en lille, gennemøkologisk produktion, hvor der ikke er gået på nogensomhelst kompromiser. Til gengæld er tøjet udover at være ualmindeligt lækkert også fleksibelt i størrelserne – det er skønt strækbart, så det holder et par størrelser til de mindste. Jeg kan i al fald kun anbefale tøjet – og bare en enkelt style i garderoben kommer man langt med. Jeg har allerede mentalt sat natdragten på Lillesøsters ønskeliste til den kommende navngivning.

 photo DSC_0030_zpsinqhkjsu.jpg
^^Hormonerne løber altså lidt af med mig ved sloganet Roots to grow – wings to fly. Det er nemlig præcis det, børn behøver. Sikker grounding og troen på sig selv og dermed mulighederne for at udnytte deres fantastiske potentialer.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagspiger og fredagspiger