VIND: Levende LED-lys

VIND: Tre-stjernet tilskud til julefrokosten

[ANNONCE – KONKURRENCE]

“Julen varer længe – koster mange penge…” synger vi med Peter Fabers ord. Selvom man ikke ikke bruger tusindvis af kroner på gaver, så hører der sig også en masse mad med til julerierne. Og det er jo heller ikke ligefrem gratis.

Mon ikke de fleste af os skal til en eller anden julefrokost i løbet af den kommende tid? Vi har i al fald både den 25. og den 26. frokoster med hver vores side af familien. Der hører sig en masse traditioner og traditionelle retter til den slags sammenkomster. For mig skal der helst være min mors (virkeligt gode!) karrysild. Man er vel halvt bornholmer 😉

Tre-stjernet pålæg har en masse af de ting, der hører med til julebordet. Og hvis jeg skal være helt ærlig, er det nok ikke i år, jeg får lavet rullepølsen selv…

aok julefrokost ^^Billede lånt fra aok.dk

En af jer kan vinde en kurvfuld af tre-stjernede lækkerier og diverse tilbehør som tilskud til julefrokosten. Kurven bliver bragt ud til dig – og du vælger selv om den skal dukke op d. 18., d. 22. eller d. 23. december.

For at være med i konkurrencen skal du fortælle mig, hvad du helst skal se på julebordet – og hvornår du gerne have kurven bragt, hvis du skulle være den heldige vinder. Du er altid velkommen til at like, dele og følge mig på Facebook eller Instagram – men det er intet krav.

Jeg trækker en vinder på onsdag d. 16. december.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

73 kommentarer

 • Mette

  Et ægte julebordet skal have frugtsalat til dessert! Sådan en kurv med pålæg måtte gerne stå foran hoveddøren d. 23 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hjemmelavet sylte efter min mormors opskrifte er et must og bliver kun spist den ene gang om året. D.18 . ville være et godt leveringstidspunkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Det vigtigste er hjemmebagt rugbrød og min mors ris ala mande til dessert! Jeg ville ønske mig kurven til julefrokost hos min mor d. 22, så hun kan lægge alt din energi i netop ris ala manden! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Ingen julefrokost uden min farmors tunsalat. Min farmor lever ikke længere, men vi har heldigvis fundet hendes håndskrevne opskrift på tunsalaten, således vi kan få den rigtige udgave med masser af kapers og løg.
  Skulle jeg være så heldig at vinde vil jeg gerne have kurven leveret hos mine forældre d. 23, så der er klar til julefrokosten d. 25.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  På mit julebordet skal der gerne være sild og rullepølse.
  Kurven kunne jeg ønske mig den 18. december. Så kan den komme med til Afrika, hvor vi skal fejre jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Ingen julefrokost uden frikadeller og gammeldags hvidkål., som er en Sønderjysk specialitet. Jeg elsker den hvidkål. Det e rkogt og hakket. Derefter blandes der smør,hvid peber,fløde og muskatnød i til den helt rigtige smag er der.. Vi skal holde julefrokost 2 juledag og sådan en kurv ville sørme.være kærkommen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg skal bare have så mange slags sild som muligt, stegte, stegte i tomat, krydder, marinerede, karry osv. Gerne hjemmefanget og -tilberedt. Al mad derefter er bare bonus, men sildene er et must. En lækker kurv vil vi gerne have leveret, om vi skulle være så heldige at vinde den, d. 22. december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ingen julefrokost uden surrib. Elsker det og får det kun en gang om året … Til familiens julefrokost. Jeg vil gerne have leveret 22. eller 23. og vil tage kurven med d 25. hvor familien samles til frokost, hygge og pakkeleg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Skjøt

  Lun leverpostej – helst hjemmelavet 🙂 Skulle jeg ære heldig at vinde, ville en levering 23. dec. passe os bedst .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Lun hjemmelavet leverpostej med rødkål. Hvis jeg er den heldige vinder vil det passe rigtig godt med levering d.18 dec.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Der er både surrib og sylte på bordet. Sylten er fra min farmor og surrib laver min mor. Ingen under 60 kan lide det;-)

  Gerne d 22.12

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Farmors hjemmelavede julemedister! I november hiver hun en fin rød husmor-bibel fra 50’erne frem og den slår nærmest op på den rigtige side af sig selv, for det er den samme opskrift, hun har brugt alle årene. Don’t fix it if it ain’t broke:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Sild i alle afskygninger
  Hvis jeg er heldig må kurven gerne komme d. 18.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Er også halvt bornholmer, så når der kan komme sild på bordet, er jeg glad – en saltstegt sild er ekstra godt 🙂
  Hvis jeg er den heldige vinder passer den 18. december godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  På mit julebord skal der være lun leverpostej, med bacon og chamignoner, det ville være skønt med en trestjernet julekurv, gerne leveret d. 23 december, så kan jeg invitere familien på lækker julefrokost. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva O.

  Der skal helt sikkert være mine forældres hjemmelavede ‘røde sild’, som er stegte sild i en slags bbq-marinade. Jeg vil gerne have kurven leveret den 19. Eller 20., så vi kan holde dejlig julefrokost om søndagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er altså noget nær en komplet umulighed at udvælge én, ja eller kun to yndlingsretter til julefrokost-bordet. I min familie er der tradition for et væld af hjemmelavede lækkerier, herunder min mors røde sildesalat, min mormors hvide yoghurtsildesalat og hendes varme leverpostej. Dertil skal der også være god øko-medister fra slagteren og naturligvis min hjemmelavede rødkål med æble Og kanel. Mums! Tak for en skøn blog og god jul til jer alle fire ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard

  NOGEN måtte da hjertens gerne komme anstigende d. 18 med nogle stjernelækkerier!

  Jeg er ret glad for sildemadder til jul, men vinderen må blive den gode sylte, som min far altid udvælger og indkøber. I år skal jeg prøve at lave det selv! Jeg putter dog ikke sennep på – men rødbeder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Karrysild er et must! Mine bedsteforældre står for julefrokost den 25. så hvis det kunne hjælpe dem med omkostningerne ville det være skønt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Ingen julefrokost uden lun leverpostej!
  Ville helst have leveret d. 22.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Gurani

  Jeg kan ikke udvælge en ting, jeg har en del ting, som jeg nærmest forventer at finde på bordet til julefrokosten d. 25. Mørbrad med bløde løg, frikadeller, lun leverpostej, men vigtigst er nok mormors hjemmelavede tunmousse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen

  Ris ala mande tror jeg O.o Det er så godt <3 Jeg ville ønske det til den 26 december hos min mormor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Frugtsalat
  22. December

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Stegt marineret sild, slagterens medister og flæskesteg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Ups, glemte lige at skrive d. 22/12 til levering.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Waldorf salat er jeg rigtig glad for.. Og en god medister. Altså ikke sammen, nødvendigvis.
  Jeg ville meget gerne bede om en kurv d. 22 december, hvis jeg skulle være så heldig.
  Glædelig december til alle. <3
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker karrysild og stegte sild, så det ser jeg altid frem til. Når vi er til julefrokost med min mands familie laver hans tante ALT (og jeg mener virkelig ALT) fra bunden. Og der ser jeg altid frem til grønlangkålen med de brunede kartofler. Mums
  Hvis jeg er heldig at vinde, vil jeg gerne have kurven leveret d. 23 december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hos mig er det lune fiskefiletter, jeg glæder mig allermest til , men også små lækre frikadeller og waldorfsalat ♥♥♥
  Skøn gave fra Trestjernet ♥♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg elsker fiskefiletter og varm leverpostej 😉 det skal allerhelst være der til mine julefrokoster. Hehe.
  Hvis jeg vinder må det gerne blive leveret den 23. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg er vild med rullepølse, men får det næsten aldrig, da resten af familien ikke kan lide det.

  Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg gerne have kurven bragt d. 23/12

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih det gad jeg sgu godt – skal til julefrokost d 19, og gad godt vinde det jeg skal.have med ;). Er stor rullepølse fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  den skal komme den 23. december og jeg vil helst have julekål og medister 🙂 det er bare det bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  For mig er det ikke nogen rigtig julefrokost, hvis der ikke er lun leverpostej på bordet! Gerne med rødkål lige ved siden af:-) Hvis jeg er så heldig at vinde, måtte kurven gerne dukke op d. 18. december, jeg krydser fingre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Lyder lækkert, vi bliver ca 20 mennesker til julefrokost nede hos min søster, det kunne blive et superfint tilskud og værtindegave. Vi har fiskefilet, sild, æg. frikadeller, spegepølse og lun leverpostej som skal være der. Resten af udvalget spørger vi lidt ind til, da familien kommer med nogle bud på, hvad de kunne tænke sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Alle former for forskellige slag pølser og spændende pålæg – Den måtte gerne stå foran døren den 22!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  ingen jul uden mormors frikadeller:) Jeg ville elske at vinde en kurv pålæg til d. 18 december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Gud, hvor lækkert!
  Der skal altid være sild og hjemmelavet karrysalat. Kurven må gerne leveres den 25. december. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Schmidt

  Hvis der handler om hvad jeg personligt helst ser på julebordet, må det være sylte med sennep og rødbeder samt surrib og sønderjysk rugbrød (suk) er sønderjyde men bor i Nordsjælland og har gjort det de sidste 9 år. Savnet til og behovet for at opleve de gamle traditioner som er særegen ved juletid, tror jeg dog aldrig helt forsvinder jeg vil altid være sønderjyde indeni selvom jeg elsker at bo på Sjælland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hjemmebagt rugbrød og min farmors frikadeller 🙂 Hvis jeg vandt ville jeg dele kurven med min familie d. 18.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Maria

  Jeg er nok lidt kedelig traditionel, men sild og karrysalat er for mig et must til en julefrokost. Skulle juleheldet være med mig ville jeg gerne have den leveret den 18. december <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Jeg er fan af roastbeef hele året rundt 🙂
  Hvor ville det være dejligt hvis der stod sådan en kurv den 18. december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Æg og rejer 🙂 Elsker det…! Hvis jeg er den heldige vil jeg gerne have den leveret den 18 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jane z

  rugbrød med varm leverpostej. en julekurv vil være velkommen når som helst:)
  kh
  jane z

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Leverpostej og bacon går man aldrig helt galt af 🙂 Skulle jeg være heldig vil den 23. December passe fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Feldborg

  Jeg vil rigtig gerne se hjemmelavet rødkål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Til julefrokost skal det gerne være marinerede sild, lun leverpostej med champignon og bacon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  En god spegepølse 🙂 d. 18. December

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene HL

  Jeg ser helst en dejlig blanding af traditionelle, nye og festlige retter og brød.
  Der skal også være nogle vegetar retter til de gæster som er til det, men også alt det klassiske (inkl sild) og nogle overraskelser.
  Den 23 ville være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Jeg ELSKER rødkål, så det skal meget gerne være på bordet. Vil gerne have den bragt d 23

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Familien L R

  Rullepølse! Vil gerne have den den 23

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Rørbæk

  Jeg elsker sylte! Den må gerne komme herhjem den 22

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise Hallgreen

  Jeg er blevet vild med sylte de sidste par år, men jeg er sippet med den..
  Det kunne være fantastisk at gå bragt en julekurv til mine forældres dør d. 23., da det er der vi skal tilbringe hele julen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jenny clausen

  ål, rejer, sild, elsker fisk …d. 18 ville være fint < wow lækker præmie jeg krydser hvad krydses kan for lidt juleheld, rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Uhmmm – vi skal holde tre julefrokoster i år, det er lige i overkanten, men vi kan ikke få plads til alle på en gang, og den her pakke vil være en super hjælp 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Hamburgerryg med italiensk salat og jeg vil blive så glad for en kurv d. 23. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Jeg elsker sild og hjemmelavet karry salat gerne 18.12

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Il gerne have den bragt den 23. December det vigtigste på julebordet er rullepølse og og lun leverpostej. Ville lune da pengene hos mig er meget små oga min førtidspension så krydser amt hvad jeg bar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det vigtigste på julebordet er ris ala mande! Jeg ELSKER det, det er bare definitionen af jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil gerne have den bragt d. 23, min far og søstre kommer til frokost d 24, da vi ikke skal holde jul med ham i år.
  Det vigtigste er da flæskesteg med hjemmelavet rødkål! Mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Der skal være leverpostej med bacon og champignoner. D. 18. vil være den bedste dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  Sild og fiskefiletter er vigtigst på mit julebord. 23 til levering

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  jeg synes at sild hører sig til på julebordet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Jakobsen

   hov.. jeg ville gerne have kurven bragt ud d. 23. december 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina G

  Svigermors glaserede skinke og æbleflæsk hører julen til 🙂
  En julekurv den 23. ville være en kærkommen juleoverraskelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Julekålen med kanelsukker! Det et det bedste i verden. Så godt at det et blevet mit lod at tage det med hos min svigerfamilie. De spiste det nemlig ikke, før jeg dukkede op.
  Jeg vil gerne have kurven bragt d. 22/12 hvis jeg skulle være så heldig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker præmie.
  Sild hører til på et ægte julebord.
  Hvis jeg er heldig, så må kurven gerne komme d. 23.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Der skal være sild, rullepølse og sylte samt en god ost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  For mig indeholder et rigtigt julebord både min mors berømte frugtsalat og hjemmelavede sennepssild. Så er julen som den plejer :smiley:
  Vinder jeg måtte den gerne stå der den 23. december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Ingvard

  Sild og sylte samt min mors rejesalat, så er jeg glad. Endnu gladere ville jeg selvfølgelig blive ved at finde en kurv med lækker pålæg ved døren d. 23 december 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Lun leverpostej og frugtsalat til dessert. Hvis jeg vinder må den gerne blive leveret den 22. december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Der skal være sild og rullepølse på julebordet hos mig. D. 23 vil være en god dag med en kurv fyldt med lækkerier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil altid ha min mosters laksesovs! Det er det vigtigste 🙂

  Og jeg ønsker gerne at få min kurv den 18… Hvis jeg vinder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] (Kurven, bragt med bragt velsignet bud, vandt vi iøvrigt hos Østfronten) […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: Levende LED-lys