Nyd det gode

God service og små milepæle

Der er noget særligt over god service. Sådan rigtig god. Det giver mig lyst til at være en loyal kunde og det er god karma sådan all round.

Under min og Beans pigetur i lørdags, var et af målene Nespresso-butikken for at tanke op på forsyninger og smage julekaffen. Det er lidt noget snobberi at man kun kan købe kapslerne fysisk i de (få) butikker, der er – men når det er sagt, så går de all in på både butik og købsoplevelse. Der er masser af smilende og servicemindede ekspedienter og god plads til kunder. Også de små af slagsen, der gerne vil danse rundt til den dæmpede feel good musik. Det er god stil at danse lidt med, når man går forbi. Det er også god stil at smugspørge moren om barnet må få en lille kage – og først derefter henvende sig direkte til barnet med samme spørgsmål.

Vi fik, hvad vi kom efter – bl.a. en af de tre juleversioner af kaffen, der passer perfekt til min søde tand. Vanilje Amaretto er jo grundlæggende en slik-kaffe, men der er også en krydret kardemomme-version, hvis man er mere til det.

 photo DSC_0005_zpsq4r8dyfx.jpg
 photo DSC_0006_zpssves29rr.jpg
 photo DSC_0007_zpsyhl2rkgn.jpg

Den nød jeg i går sammen med lidt konfektrester, mens Lillesøster sov eftermiddagslur. Der ér altså bare noget skønt over de småbitte pauser i hverdagen, hvor man kan forkæle sig selv. Og fejre en lillebitte milepæl i Lillesøsters udvikling. Når man trækker hende op ved armene, holder hun nu konsekvent sit hoved oppe. Hun bliver stærk, gør hun. Og snart 5 måneder! Jeg er frygteligt langt bagud om et indlæg om hende, men det skal nok komme snart. Ama’r.

Jeg er ikke sponsoreret af Nespresso. Ikke at jeg ville have noget imod det (hint, hint, Nespresso-typer!), men i givet fald ville det stå tydeligt øverst i indlægget.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyd det gode