Yoga for børn og en vinder

Julegaven til Bean og Lillesøster

Lige et hurtigt tip, hvis nogen mangler gode gaveideer – og en afsløring af vores julegaver til pigerne.

Det første år med Bean var jeg meget optaget af at vores gave skulle være den bedste (nej, jeg ved heller ikke helt hvorfor). Det har jeg helt sluppet. I stedet får de andre dejlige mennesker i mine pigers liv lov at give de ‘sjove’ gaver. Så har jeg i stedet kastet mig over de mere praktiske.

I år er jeg som bekendt igang med at strikke en sweater til Bean. En Mads Nørgaard-mønstersweater på pind 3 (!). Ærmerne er færdige og nu er jeg igang med kroppen. Jeg satser på at nå det, men det er et KÆMPE projekt, når man mest strikker babytøj. Sweateren er arbejdet værd, for den er så flot. Du kan finde et strikkekit HER til en meget fornuftig pris.

Derudover har jeg netop klikket et par lækre badelagner fra Ecotton hjem til hver af mine piger. Jeg har længe ønsket mig en undskyldning for at købe dem, og søde Mette (der ejer lillelykke.dk) var så flink at prikke til mig, så snart de kom på lager igen. Hermed har jeg overstået julegaveindkøbet til de allervigtigste mennesker i mit liv. Så mangler jeg bare gaverne til resten…

Ecotton-økologisk-baby-badelagen

^^Billede lånt fra lillelykke.dk

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Ida

  Jeg har det mere generelt lidt svært med hele gaveræset til små børn. Og derfor kan der sagtens ligge fornuftige gaver under træet til Penny. Har selv sendt lange blikke efter badehåndklædet 😉
  Af os får Penny en hjemmesyet kappe og en teddybamse, som hun ønsker sig højt og inderligt. Og af familien få stykker kvalitetslegetøj og lidt af mormors hjemmestrik. Oldemor har vi hjulpet med at købe en af Noa noas søde pyjamasser fra julekollektionen. Jeg kunne ikke ønske det bedre!
  Ps. Hvor søde ville dine piger ikke være i matchende pyjamas?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   De ville være to die for… det må blive næste år 🙂 Jeg har heller ikke lyst til at der skal være så mange gaver, at de ikke kan nå at overskue dem. Sikke nogle fine gaver til Penny. Kaja har Playmobil på ønskelisten i år.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga for børn og en vinder