Sex for mormors skyld

Redebygger-overload

Måske er det fordi jeg går så meget hjemme, at min trang til at forandre og forny hjemmet er helt ustyrlig i øjeblikket. Jeg har en indre to-do liste, der omfatter de fleste af hjemmets rum og kræver byggematerialer, powertools og malerpensler.

Jeg ser dagligt alt det, der fungerer og det, der ikke fungerer – både praktisk og æstetisk, og behovet for forandring opstår måske netop på baggrund af alle de timer, jeg bruger herhjemme i øjeblikket.

En del af projekterne kan jeg selv klare, hvis jeg har tid og materialer til rådighed. En del skal jeg bruge muskelkraft (læs: Jonas) til og han har hverken samme behov eller tid til at tænke i boligfornyelse som jeg. En bestemt del kræver professionel hjælp, men den del er også på min top 1. Vi mangler nemlig en håndvask på toilettet. For at forstå det, så skal man vide, at vi bor i en gammel københavnerlejlighed og toilettet er et rum man bakker ind i, sætter sig, gør hvad man skal og går ud igen. Der er håndvask i køkken og baderum, så man kan naturligvis få vasket poterne, men det ville nu være rart at samle funktionerne lidt bedre.

Derfor har vi haft en vvs’er ude og kigge og vi venter pt. på tilbuddet, før vi kan komme igang. Jeg tænker (naturligvis!) at det er oplagt at give hele det lille rum en overhaling, så jeg har samlet et lille moodboard til noget, der kan passe til et ekstraordinært lille toiletrum med udgangspunkt i at skabe et rart rum med elementer af noget luksuriøst.

redebygger

// duftpinde // tapet // spejl // lampe //

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex for mormors skyld