She's only three and a half for such a little while...

Må dine børn lege med levende lys?

Nej, vel? (Små) børn og levende lys er som regel en virkeligt dårlig kombination. Men stearinlys er bare så pokkers hyggelige og en flamme, der kaster bløde, varme skygger gør noget rart ved efterårs- og vintermørket.

Siden vi fik børn har jeg skåret voldsomt ned i brugen af stearinlys herhjemme. Ikke mindst fordi sodpartiklerne fra lysene ikke just er sunde. Faktisk er de rigtig farlige. Men jeg savner altså lysene. Meget. Og nu har jeg opdaget det perfekte alternativ. Stearinlys, der er både børnesikre og miljøsikre – og som endda kan bruges som tyverisikring.

Dem skal jeg have fingrene i!

Jeg så dem i sidste uge, da Lillesøster og jeg var rundt og besøge PR-bureauer og se på forårsvarer, og jeg opdagede faktisk først de var kunstige, da nogen nævnte det. Når man kigger nærmere på lysene, så kan man godt se, at ‘flammen’ der blafrer er falsk. Men lysene er af ægte stearin og meget, meget naturtro. De kan fjernstyres og indstilles til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, så udover at de kan bruges til hyggebelysning alle steder og i børnehøjde, så kan de også bruges i sommerhuset eller i en ferietom bolig.

De laves både som bloklys, fyrfadslys og almindelige kronelys. Jeg er klart mest fan af bloklysene, men fyrfadslysene og stagerne til er også virkeligt fine. De er fra Piffinger og kan bl.a. fås HER – er jeg den eneste der tænker, de også er oplagte til juledekorationer?

Piffany_miljø_kids_fraDKK299

Piffany_miljøbillede_køkken_fraDKK299Billederne er lånt fra Piffinger.

(Indlægget er helt og aldeles usponsoreret – jeg er bare virkeligt begejstret for de her lys. HVIS et indlæg er sponsoreret eller et omtalt produkt er et, jeg samarbejder med en virksomhed om, så vil det altid fremgå)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Det var skisme smart med den timer der og tyverisikring! Godt tænkt af Piffinger! (læste det de første mange gange som pilfinger :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha – også mig. Jeg synes de er vildt smarte. Ikke mindst fordi de også er så naturtro.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fandt nogle ligne i brugsen… har dem i badeværelset som hygge…. og tænker nogle i soveværelset til når mine flashback mareridt er slemme, så hjælper roligt lys mens jeg sover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var da også nogle fine måder at bruge dem på. Jeg elsker at vores ser så ægte ud, men der er jo mange gode løsninger efterhånden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

She's only three and a half for such a little while...