Redebygger-overload

Girls’ Night In

Efterhånden har jeg en del rutine i at være alene med begge piger om aftenen, og det går enten bedre eller værre alt efter deres dagsform og mit overskud. I går aftes var en af de gode aftener. Jonas tog afsted sidst på eftermiddagen for at spise 3 retters italiensk mad sammen med en del af sin familie i anledning af Italian Dining Week, så Bean, Lillesøster og jeg havde huset for os selv.

Både Bean og Lillesøster har haft en god dag – ro på, intet at nå og tid til at lave perleplader, bade, pludre, øve bogstaver og tegne, bygge ‘hestehus’ med dukkehusmøblerne på HELE stuegulvet og amme, kramme og kysse. Bean har ikke haft den store appetit i dag, så vi valgte den lette løsning med grød til aftensmad og Lillesøster gad heldigvis godt ligge og gynge i liften på vores bObles-gynge, mens vi spiste.

Efter maden fik Bean lov at se Ramasjang og sluttede med at danse i højt, højt humør og en kæmpe portion can do attitude og entusiasme til Motor Milles danseklub. Lillesøster fandt sig tålmodigt i at sidde hos mig (med udsigt til sin yndlings-søster) mens vi læste Totte, og så var Bean nødt til at falde i søvn selv eftersom jeg ikke er i stand til at udspalte mig i to dele. Lillesøster og jeg kyssede Bean godnat da hun lå i sengen, jeg sang godnatsang og så gik vi ud. For første gang nogensinde gik det helt uden gråd. Jeg kan ikke forklare, hvor stolt (og lettet) jeg er! Det tog næsten en time for Bean at falde i søvn, og hun var inde hos mig og Lillesøster i stuen et par gange og sige hej og/eller hviske at vi var søde og at hun elskede os (og forsikre sig om, at vi var der), men hun gjorde det. Stille og roligt og trygt og uden problemer.

Jeg nyder virkelig at se mine to piger danne bånd og knytte sig til hinanden, at gøre plads til hinanden og nyde hinandens selskab. En aften som i går aftes, er det helt ok at være alene på hjemmefronten – på første parket til mine elskede pigers verden.

 photo DSC_0012_zpszqewnuaf.jpg
 photo DSC_0022_zpsnuzew9ic.jpg
^^Mine to yndlingsmennesker med hver deres fantastiske sæt øjne og ditto personligheder

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Redebygger-overload