Østfronten - sælger ud

3 måneder = vaccination

Når man er blevet 3 måneder gammel og i øvrigt er sund og rask, så er det tid til at påbegynde børnevaccinationsprogrammet, så i dag skal en lykkeligt uvidende lillesøster med mig til lægen, så hun kan få et par nåle jaget i de bløde babylår.

Synes jeg, det er sjovt at udsætte mit barn for smerte (hvor kortvarig den end måtte være)? Nej. Selvfølgelig ikke.

Gør jeg det, fordi vaccination er så vanvittigt vigtigt for at hindre udbredelsen af farlige sygdomme og for at beskytte de svageste i vores samfund (den såkaldte ‘herd immunity’)? Ja. Uden et sekunds tvivl eller tøven.

Du kan læse mere om min holdning til vaccination og den fuldstændigt misforståede og ærligt talt både uvidenskabeligt underbyggede og tåbelige anti-vaccinationsbevægelse lige HER (jeg skal på forhånd informere om, at ironi og sarkasme kan forekomme)

measles

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Østfronten - sælger ud