DIY: lav mini-pompom'er med en gaffel

Timehop

Jeg har tyvstjålet idéen fra Signe – men jeg syntes, den var så hyggelig og passede så fint til upbeat weekendlæsning, at jeg også har gravet i mine arkiver og fundet september-øjeblikke frem fra de sidste år.

I september 2014 var jeg også græsenke i et par omgange, Jonas og jeg var i al hemmelighed startet på projekt baby og vi var til det andet af efterårets 3 bryllupper. Jeg var også en tur i Go’Aften Danmark og tale om at tale om børn på sociale medier. Nåja, og så bestemte Bean sig for at smide bleen, så en del af måneden gik også med at lære og ikke mindst huske at gå på toilettet.

september 14^^En bryllupsgæst-udgave af mig for et år siden

I september 2013 handlede det om familietid og hyggelige udflugter med en pige, der nu var stor nok til at forstå en masse. Vi var blandt andet i ZOO og så lavede Bean et vildt og blodigt stunt på Statens Museum for Kunst. Hun blev også for alvor bidt af bøger og begyndte at syntes, det var skønt at putte og nusse.

september 13^^Så lille og sød. Og næsten hårløs!

I september 2012 havde vi en baby, der var lige ved at være på den anden side af kolikken – men som så til gengæld kastede sig ind i et vanvittigt anstrengende tigerspring. Hun var med til bryllup og så var Jonas og jeg på date uden barn. I en hel time! Nåja, og så lavede jeg en time-for-time gennemgang af et døgn med Bean. Læs det HER

september 12

 

^^Lillebitte bryllupsgæst (og allerede dengang i færd med at finde glæden ved en god bog) Det er stadig et af mine absolut yndlingsbilleder af Bean. 

I september 2011 startede jeg bloggen og var helt nygravid. Østfronten var anonym og billedløs og det var en slags dagbog over mine tanker, følelser, bekymringer og glæder ved graviditeten. Mest bekymringer, for jeg var virkeligt ikke god følelsesmæssigt til at være førstegangsgravid. Jeg bekymrede mig over alt og var så bange for at der skulle ske noget eller være noget i vejen med ønskebarnet. Det var der heldigvis ikke (bortset fra at vi fik en heftig omgang kolik og aversion mod søvn med i købet), og det er faktisk meget rart at læse tilbage og se, hvor langt jeg er kommet siden og ikke mindst hvor meget mere ro, der var på, med lillesøster.

Hvad lavede du for et, to eller tre år siden?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

 

 

2 kommentarer

 • Jaaaah, det er nemlig ret hyggeligt – og nogle gange helt tåkrummende;) – at se tilbage i arkiverne. Overvejer også at gøre den til en fast del af bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha – ja, der er (heldigvis) sket en del, men det er også ret oplysende og bekræftende at følge sin egen personlige rejse i moderskabet. Dejligt med inspirationen. Tak for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: lav mini-pompom'er med en gaffel