Kvinde. Holder du nogensinde fri?

Second breakfast og barselsforkælelse

ANNONCE

Jeg når for det meste at spise en hurtig morgenmad sammen med Bean på hverdage, men jeg bliver altid sulten igen i løbet af formiddagen. Især nu hvor jeg ammer. Som regel tager lillesøster en god formiddagslur, og det giver mig mulighed for at få en second breakfast og dagens kop kaffe.

Jeg er altid åben for nye ideer til min (morgen)mad, så da Urtekram spurgte om jeg havde lyst til at smage nogle af deres nyheder, takkede jeg ja.

Kokosmüslien er jeg blevet ret glad for – den har en god blanding af  mættende ‘fyld’ og lækkert knas. Kokossiruppen (nektar fra kokospalmens blomster) er et virkeligt lækkert pift på friske figner, som jeg virkelig craver i øjeblikket, på yoghurt naturel eller i bagværk, hvis du har lyst til et alternativ til sukker. (Det er vist endda tilladt på en LCHF-diæt, hvis du er til den slags…) Hvis jeg skal forkæle mig selv lidt ekstra – eksempelvis efter en hård nat – putter jeg også lidt granatæblekerner, kokostern eller ingefærtern på tallerkenen.

Kokostern dyppet i en god, mørk chokolade kunne fungere rigtig godt som mini-bountybarer, forestiller jeg mig. Til mig selv og som madpakke-treat til Bean af og til. Det kan fint være et fælles projekt at fremstille dem – med masser af smagstest og klistrede fingre undervejs.

Til jul har jeg planer om at gøre ingefærtern i chokolade til årets konfektnyhed. Det er ikke alle, der er til den skarpe ingefærsmag, men jeg er vild med den. Særligt i kombination med chokoladens fylde.

 photo DSC_0010_zpszns63nll.jpg
 photo DSC_0001_zpsktaqdquj.jpg
 photo DSC_0003_zps0ghpbwoh.jpg

 

Jeg har modtaget Urtekram-produkter til test. Ord, ideer og billeder er mine egne.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

1 kommentar

  • Anneli

    Mmmmmm der er vist flere ting, der godt kunne ryge på vores indkøbsliste…
    Friske figner er SÅ godt, og just so you know, vi har et træ lige uden for bagdøren, der seriøst kaster store, flotte friske figner efter os fra midt august og frem til slutningen af september – mange flere, end vi kan nå at fortære selv.
    Nu lakker sæsonen mod enden, men I er aller hjerteligst velkomne til at komme på rov næste år (også selvom vi ikke måtte være hjemme 😉 )

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinde. Holder du nogensinde fri?