Strikkerier og strikke-inspiration

DIY: lav mini-pompom’er med en gaffel

Det gælder for mange ting, synes jeg. At det er detaljerne og finishen, der gør noget ekstra fint. I forlængelse af gårsdagens strikkeindlæg kommer derfor en hurtig og nem DIY til mini-pompom’er. Så er der lidt krea-inspiration til den kommende weekend.

Jeg er helt pjattet med de små pompom’er for enden af snore på (strikke)tøjet. Det bedste er, at de er vanvittigt lette og hurtige at lave – og kan klares med lidt garn, en gaffel, en saks og en nål. Jeg har smidt en tutorial på; frisk fra youtube, længere nede.

Jeg synes, at de giver bare en fin afslutning på et arbejde i forhold til en ‘kedelig’ snor. Apropos, så gider jeg ikke strikke snore, når man kan gøre det så meget lettere på en strikkemølle. Sådan en kan du bl.a. finde HER. Både pompom’er og snore kan fint være et fællesprojekt. Bean synes i al fald, det er sjovt at hjælpe med.

 photo DSC_0029_zpsbe2ynzfb.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikkerier og strikke-inspiration