6 uger - fra spædbarn til baby

Sukkerfest i børnehaven

… eller. Egentlig var det jo sommerfest, men det er en af de to gange om året, hvor sukker må komme ind over dørtærsklen til børnehaven, og jeg skal lige love for, der blev gået all in.

Jonas sagde sådan lidt henkastet tirsdag aften i sidste uge, at alle da forresten skulle have en ret med til buffeten til festen. Som var dagen efter. Det gad jeg måske godt have vidst med en anelse bedre varsel – eksempelvis et par timer tidligere, hvor jeg alligevel skulle ud og handle.

Jeg endte med at tjekke køleskab og skuffer og lavede en bulgursalat som i 00’erne. Helt klassisk med olie/ciderdressing, soltørrede abrikoser, mandler, feta, peberfrugt i små stykker og frisk koriander. Meget… ahem… rustikt anrettet i blå Margretheskål, men jeg gad altså ikke slæbe pænt service med i Bugaboo’en. Heldigvis var det ikke en over-achiever buffet hvor alt var tilberedt og anrettet som på en bedre restaurant – det er altså rart, at der ikke er konkurrence i at være de mest overskudsagtige forældre på den front.

Til gengæld var der i den grad konkurrence på kagebordet (og nej, vi deltog ikke. Jeg vidste nemlig ikke, at der var kagekonkurrence. Det må blive en revanche næste år) hvor mere end 10 kreationer var klar til at blive beundret, smagt og bedømt af ivrige børn (og voksne). Der var Jurassic Park-kager, overdådige bær-lagkager, en gigantisk Pippi af kanelsnegle, brownies, cookies (eller coo-kiks, som Bean kalder dem) og alt derimellem. Jeg ved dog ikke hvem der vandt i nogen af kategorierne, for Jonas og lillesøster i nævnte rækkefølge var trætte og orkede ikke mere, så vi gik hjem efter at have smagt på lidt af det hele.

Bean havde en fest, og min bekymring for om en lang dag med både børnehaveudflugt og fest ville gøre hende pyldret og overtræt, blev gjort til skamme. Hun nød det hele – ikke mindst ansigtsmalingen. Hvad er der med børn og den slags? Er jeres også topvilde med det?

 photo DSC_0056_zpswkf3pzbc.jpg
 photo DSC_0049_zpsptcfz0ag.jpg
 photo DSC_0066_zpswgqzfi4m.jpg
 photo DSC_0065_zpsqjkuznyl.jpg
 photo DSC_0070_zpsstmkmfns.jpg
 photo DSC_0063_zpswsgu9ev9.jpg
 photo DSC_0061_zpsgk0pipe7.jpg^^Beans nederdel er fra MarMars AW15-kollektion, der lige er kommet på gaden. Jeg forelskede mig hovedkuls i det geometriske print allerede i januar, og jeg har både købt nederdel og matchende jakke (der har leofoer) Bean synes heldigvis også, det er pænt 😉 Blusen er fra Ellos og en gave, og de blå sneakers (i str. 27!) er New Balance. 

I øvrigt er der ledige pladser i vores dejlige børnehave i øjeblikket – faktisk en del, eftersom der er ‘børnemangel’ til den aldersgruppe på hele Østerbro. Derfor kommer den næste periode til at være et samarbejde mellem de to børnehaver i ‘klyngen’ så det pædagogiske arbejde kan optimeres og de kan udnytte hinandens kompetencer bedre. Det betyder blandt andet at børnene kommer på to ugentlige, faste udflugter. Nåmen, hvis du står og skal vælge børnehave, så kan jeg altså anbefale vores. Jeg elsker, at den er så lille (fuldt besat er der plads til omkring 40 børn), så alle børn og voksne kender hinanden. Det er trygt. Skriv endelig, hvis du vil vide mere.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 uger - fra spædbarn til baby