History repeating itself?

Lillesøsters guide til livet

Lillesøster får ordet her på bloggen. Med en hel måneds livserfaring har hun nemlig en del viden at dele ud af.

Mange tror, at babyer ikke ved noget om noget – men lad mig fortælle jer noget: Vi har de vises sten, den hellige gral, ambrosia. Vi ved alt om det, der er noget værd. Livet i dets reneste form. Det er babyer eksperter i.

Jeg kan for eksempel anbefale, at man bliver født ind i en familie, hvor der allerede er børn. En ældre søskende er fint, flere er også ok. Pointen er, at dine nye forældre ikke er nybegyndere i det her forældre-halløj. De er mere rolige, har styr på det meste og du er med andre ord i trygge, men ikke overbeskyttende hænder. Og der er MASSER af legetøj og spændende dimser af lege med, når du gider det.

Derudover er mit liv ret perfekt. Jeg skal bare sige en lyd, så er der nogen, der tager sig af mig og hvilket som helst behov, jeg måtte have. Som regel er det Mor. Hende kan jeg godt lide. Hun er blød og varm og dufter ret fantastisk. Og så er hun lig med både kys og mad. Mmm. Mad.

Romerne spiste liggende mens tjenere viftede med palmeblade og det er da meget fint, men jeg har opgraderet konceptet. Jeg ligger på Mor, mens hun nusser og aer mig og siger lyde, der får mig til at blive helt salig og så får jeg lov at spise lige så meget og lige så ofte, jeg overhovedet orker.

Jeg elsker også at sove. Men tro ikke, jeg gider lægges og falde i søvn selv. Næh, enhver der er blevet vugget i søvn af blide bølger i et azurblåt hav ved, at det er tæt på himlen, så jeg insisterer på at blive omfavnet, vugget og holdt mens jeg døser hen.

Jeg har udviklet en ret perfekt teknik til at blive ved med at være tæt på Mor, for det er altså det rareste sted i verden:

Trin 1: Spis dig 3/4 ind i en mælkekoma mens Mor nusser dig

Trin 2: Insister på kun at falde til ro, hvis Mor ligger ved siden af dig mens hun nusser dig

Trin 3: Spis dig lige knap den sidste 1/4 ind i mælkekoma mens Mor nusser dig

Trin 4: Begrav hovedet i Mors armhule og møf lidt rundt

Trin 5: Sov med hovedet her så længe som du kan. Hvis du er i humør til ekstra nærhed, så kan du placere din arm eller hånd på Mors bryst. Eventuelt med neglene godt boret ind.

Velbekomme

lillesøsters guide til livsnyderi

^^Sådan her kan man godt sove 3 timer #justsaying (Den pæne og praktiske ammebh er i øvrigt fra Amoralia og kan findes HER i mange cupstørrelser)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Stine

  Hvor lyder det som lillesøster har et dejligt liv.

  Jeg var ret glad for min vikle dengang. Det var muligheden for ar lave luksuriøse ting som at gå på toilettet eller spise frokost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Vikler burde være en del af ALLE barselspakker. Og ja. Jeg tror også, hun har det ret godt, hende lillesøster.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

History repeating itself?