Graviditet, kemi og hvorfor vi skal vide lidt om det

Små hjerter – store følelser

Meget apropos mit indlæg om curling-tendenser og tandløs underholdning til børn, havde vi en interessant oplevelse forleden, da det var tid til at læse godnathistorie.

Historien var en gammelkendt Pixi-bog, som jeg husker fra min barndom, om en løvefamilie, der spiser middag med den slags småballade en almindelig middag i børnefamilieland kan indeholde.

Den mindste lille løveunge kommer til at vælte sit glas ud over løvefar, der farer op – og det får den lille løveunge til at græde. Den lille løveunge og Bean. Hun begyndte simpelthen at græde over, at faren blev vred og blev helt ulykkelig. Det ramte vist ‘too close to home’, for hende og Jonas havde haft en konflikt lidt tidligere på aftenen. Særligt efter hendes threenage-periode satte ind og vi med relativt jævne mellemrum har konflikter er hun blevet ret sensitiv i forhold til at være uvenner. Ikke mindst når hun godt selv ved, at hun har gjort noget, der ikke er så smart.

Bogen og den reaktion, den affødte, var en god anledning til at tale om, hvordan man af og til bliver uvenner og så kan blive gode venner igen. Og det er jo præcis det, bøger og tv-programmer kan: være udgangspunkt for en god snak om det, der kan være svært.

løve

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditet, kemi og hvorfor vi skal vide lidt om det