Taknemmelighed

Jazz for kids

Sommer er festivaltid, men for mig har det aldrig for alvor været Roskilde eller nogle af de øvrige festivaler, der indbefatter et telt, en lille uge med urinstøv men uden ordentlig søvn, der har trukket i mig. Bevares, jeg har været på et par Roskilde-festivaler. Desværre hver gang med kærester, der ikke var det bedste selskab, og så er jeg endt med at erkende, at jeg hygger med bedre på andre måder.

For eksempel er jeg meget mere til cool, skæve eller overrumplende jazzkoncerter med en sommervarm København som backdrop. Der er noget ekstraordinært skønt ved at sidde en lun sommeraften med et glas kølig rosé og blive fanget af stemningen.

… men der er også et andet aspekt ved Copenhagen Jazz Festival, der er helt igennem perfekt. Nemlig alle de koncerter, der er særligt for børn. Ikke at Bean ikke ville nyde at danse rundt til en helt ‘almindelig’ jazzkoncert. Det bliver bare ekstra godt, når musikken og sangene er nogle, man kender (og elsker) i forvejen. I dag slog vi et smut forbi Søndermarken for at høre Halfdan Rasmussens klassikere fortolket og fremført af Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Der blev danset, sunget med og grinet højt af lykke – og fordi det bare ER sjovt at synge ’tissemyre-tissemænd’.

Hvis I er i nærheden af København i denne uge, så tjek lige festivalprogrammet – der er både gratis guld og koncerter i verdensklasse, du skal smide penge for at høre. Og der er noget for alle. Vi nyder det i al fald – og Bean str. 1 år havde også en fest med at vrikke med ble-numsen til rytmerne.

 photo DSC_0477_zpsltrjo7zm.jpg
 photo DSC_0475_zpssexysayq.jpg
 photo DSC_0484_zpspwooy43w.jpg
 photo DSC_0480_zpsnvaybq2p.jpg

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taknemmelighed