Barselsboble og strikkerier

Har dine børn de samme forældre?

– mine har nemlig ikke. Langt fra.

Inden vores venner og familie nu får kaffen galt i halsen og overvejer, hvilket postbud, der ligner hvilken af pigerne, så lad mig forklare.

Vi stødte ind i en af Jonas’ kollegaer forleden og hun sagde noget, der fik mig til at tænke over forskellen på at blive forældre første og anden gang. For selvom det er mixet af samme gen-pool, der har resulteret i nu to skønne piger, så er deres forældre forskellige mennesker.

 photo DSC_0534_zpsgof0dqcc.jpg

Vores erfaringer med at blive forældre for første gang, hvor alting hele tiden var nyt, giver os et markant anderledes udgangspunkt i vores forældreskab med lillesøster. Vi (og nok særligt jeg) har en helt anden ro omkring livet med et spædbarn. Ikke mindst fordi vi havde en mildest talt vild start med Bean og kolik og stort set ingen søvn i månedsvis. Det var benhårdt, men vi klarede det og kom styrkede ud på den anden side. Det, hvis noget, har givet mig en selvsikkerhed og en tro på, at uanset hvad lillesøster har tænkt sig at byde os, så skal vi selvfølgelig nok klare det.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Marianne

  GODT SKREVET.
  Og jeg er helt enig. Som mor til tre piger, kan jegsige at der er stor forskel på de forældre 1.og3. barn havde/har. For det blbliver jo ved, det er også den ældste der skal i børnehave først, og skole osv.
  Men hurra for udviklingen, hvis man skulle starte forfra hver gang ville det jo være ulideligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Vi har lige talt om det samme, vi har altså dog kun én so far. Som til gengæld har været god til at sove og det meste andet; så ved man da ikke helt, om man tør præve igen? Man har nok lidt søvnmangel til gode…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Og det er med 100 % sikkerhed også derfor at lillesøster tager sig så forskelligt ud fra Bean – det er vanvid så meget vores børn påvirkes af os. Mor til 4 så jeg er vel nærmest en lille ekspert på området:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har 5 børn med 3 forskellige fædre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselsboble og strikkerier