Last minute gaver til Fars Dag

VIND: Smagskasse med alkoholfri øl

I skrivende stund er Bean, Jonas og jeg i Nordjylland fordi vi er blevet inviteret til at tilbringe weekenden i Fårup Sommerland – men det betyder ikke total blogstilhed. Som lovet kommer nemlig en rigtig lækker give away – i samarbejde med alkoholfributik.dk har jeg fået lov at udlodde en smagskasse med 12 alkoholfri øl, så en af jer kan nyde en kølig pilsner når sommervarmen forhåbentlig snart kommer. Med markant færre kalorier (ergo: det er faktisk også et sundere alternativ) og drikbar for alle, men stadig smagfuld.

 photo DSC_0307_zpscekexnr7.jpg

For at være med i konkurrencen skal du følge alkoholfributik.dk på Facebook – og lægge en kommentar her hvor du fortæller mig, hvilken type øl du foretrækker, og hvor du helst vil nyde en god, alkoholfri øl.

Du er som altid mere end velkommen til at følge Østfronten på de sociale medier også – men det er karma, ikke et krav.

Jeg finder en heldig vinder efter d. 10. juni.

Læs min anmeldelse af øllene og konceptet her

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

27 kommentarer

 • Linnea Larsen

  Jeg drikker faktisk ikke øl, men min kæreste er rigtig vild med det. På et tidspunkt syntes jeg godt, at det kunne tage lidt overhånd, men så gik han over til alkoholfri øl. Så han ville uden tvivl elske at vinde disse og nyde dem med fodbold i fjernsynet eller i selskab med gæster på terrassen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Dét er en konkurrence lige efter mit hoved. Jeg elsker smagen af øl men virkningen af alkohol knapt så meget. Og da jeg for tiden er gravid giver ølafholdenheden helt sig selv. Men derfor kunne det være helt perfekt med sådan en kasse med 12 gode stunder i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg ville gerne smage denne http://alkoholfributik.dk/alkoholfri-ol/25-mikkeller-drink-in-the-sun-10-x-33-cl-inkl-pant.html den ville være lækker at drikke i sommervarmen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie D

  Jeg foretrækker ikke nogle bestemte øl, bare de ikke er for søde er jeg glad. Nu jeg er gravid kunne det være lækkert at smage lidt forskellige alkoholfrie varianter! Og forhåbentligt finde en favorit, jeg vil i hvert fald nyde at kunne drikke en kold øl på min nye altan i sommervarmen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg er altså RET glad for søde øl, eller, altså ikke horribelt søde, men sådan.. sødmefulde! Jeg er også typen, der snildt kan drikke en panasch, hedder det vist. Halv sport/sprite, halv øl! Meget alpeagtigt. Jeg nyder GERNE en kold øl ude i min have om aftenen.. Eller nede ved vores sø. Øl og fredfyldthed passer overraskende godt sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er vild med mange forskellige slags øl: klassiske pilsner ude i byen med venner eller en varm sommerdag i haven, lyse alkoholfrie øl i min tid som gravid og nu som ammende mor, Weissbier fra min tid i Tyskland eller en solid dåseøl på festivaller. Det kunne være rigtig lækkert at prøve disse varianter fra alkoholfributik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er meget for weissbier – specielt Kölcsh;o Og den skulle HELT klart skåles i min nye lejlighed!:p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg er ret glad for frugtøl og hvedeøl – det er bare fantastisk at sidde i haven og drikke en kold alkoholfri øl, mens lille pigen sover 🙂

  Jeg ammer stadigvæk så alkoholfri øl vil være perfekt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karen

  Jeg elsker en god ale, på alle tider og alle steder. Nu er jeg gravid og har ikke fundet nogen drikværdige alkoholfri øl. Så trods alt hellere undvære! Men jeg har fødselsdag her i juni, jeg satser på at vejret bliver skønt og vil derfor meget gerne kunne nyde en (eller to) af disse øl i baggården til en god frokost med min familie. Mmm …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg elsker, at der endelig kommer lidt mere fokus på alkoholfrie øl. Under min graviditet slæbte jeg en masse alkoholfri øl med hjem fra Tyskland. Jeg er bare en øl-pige. Især en varm sommerdag – da er en kold øl bare en go’ ting! Jeg foretrækker hvedeøl, min favorit er tyske paulaner, og jeg vil glæde mig til at drikke øl – med eller uden alkohol – når sommeren rammer os for alvor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åh, som andengangsgravid savner jeg altså øllerne – de skulle nydes på terrassen en sommeraften, når vores datter er puttet. Jeg er helt klart mest til lyse og “tøsede” øl som weissbier-typen, men måske, jeg skulle få udvidet min horisont 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg foretrækker en gylden øl men en kraftig smag. Er meget glad for at prøve lidt forskelligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Siden mit første barn for næsten tre år siden har jeg været den vildeste svagdrikker – én øl og jeg skulle hjem og sove. I Berlin fandt jeg så ud af at man på nærmest alle cafeer kan få alkoholfri øl fra fad – det var så lækkert! Og nu hvor vi går sommeren i møde, glæder jeg mig så meget til at sidde med en frisk weissbier og have græs mellem tæerne i haven. Alkoholfri øl er virkelig en gave for mig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg er meget glad for en kold øl. Specielt her om sommeren. Carlsberg er min favorit. Jeg er dog ikke så glad for at drikke øl i hverdagene, da jeg bliver døsig af alkoholen, så en alkoholfri øl ville være perfekt til mig, og den skulle så nydes ude på terrassen 🙂

  Kh Rikke

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg er mest til mørke søde øl,er helt vild med en tjekkisk øl der hedder 1795

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja

  Jeg er helt klar til hvedeøl – gerne dem som er har en lidt frisk og blomster-agtig smag, også skal de selvfølgelig serveres i hængekøjen på terrassen en varm sommerdag ☀️☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Nielsen

  Jeg er VILD MED den klassiske Hoeggarden, men der bliver ikke nydt mange af den lige pt. da min mave også vokser en del for tiden 😀
  Så jeg vil elske at kunne nyde et par alkoholfri øl i sommervarmen mens der grilles i haven :yum:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Nielsen

  Jeg er VILD MED den klassiske Hoeggarden! Men der bliver ikke nydt nogle af dem lige pt, da min mave også vokser en del for tiden 😀
  Så jeg elske at kunne nyde en par alkoholfri øl i sommervarmens, mens der grilles i haven :yum:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Jeg kan godt li både hvede øl og mørke øl. Alt efter om det er en kold forfriskning eller til noget dejligt grillmad. Jeg er vild med ideen om alkohol frie øl da jeg sjældent drikker alkohol, da jeg forsøger st leve sundt uden at være fanatisk. Tænk at nyde en god øl med gode venner uden at sprænge kalorie budgettet for mange dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Jeg kan godt lide en kold pilsner efter arbejde, men min kone er ikke vild med at dele den med mig, fordi hun blir så træt af alkohol 🙂 så det ville være fedt at kunne byde hende på en alkoholfri øl – hun elsker nemlig smagen.

  Daniel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle H

  Jeg har endnu ikke fundet en øl jeg sådan rigtig kan lide, så måske disse falder i min smag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle H

  ..Og vil nyde dem i haven foran grillen sammen med gode venner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg er drikker mange forskellige slags øl. En klassisk pilsner på en varm sommerdag i haven er toppen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hummelshøj

  Jeg vil nyde at kunne drikke en frisk og frugtig alkoholfri øl på altanen en lun sommeraften, mens jeg venter på babys ankomst til september 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Dupont

  Verdens bedste præmie! Intet mindre! Jeg har virkelig savnet noget øl-variation under min graviditet og nu hvor jeg går anden sommer uden alkohol i træk i møde med baby på armen kunne det være fedt med lidt øl-inspiration! Især den mikrofestival, jeg er med til at arrangere, er svær at komme igennem uden gode øl – så der kunne det være lækkert med en kasse gode frugtige øl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariannelykke

  ja ved ikke om jeg kan nå det men prøver lige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg ammer min datter, så min højgravide svigerinde og jeg kunne nyde dem på vores tur i Lalandia ☺️ Og resten kunne jeg dele med min mødregruppe til grillaften, hvor alle vores mænd skal mødes

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last minute gaver til Fars Dag