Voksen smag til gravide - alkoholfri øl og cider

Lykken er… #4

… morgener med masser af tid til nybagte boller og en ekstra, sen morgenmad med min lille familie. Ikke mindst, når Naturmælk kom forbi med ekstra lækkerier til morgenbordet.

… onsdags-fridage. De sidste 4 ugers arbejde inden jeg går på barsel ville ærligt talt være helt uoverskuelige, hvis ikke jeg havde denne indlagte pause. I dag blev Bean også hjemme og Jonas’ elever har fået læseferie, så det føltes næsten som weekend.

… at få taget skønne billeder hos en dygtig, sød fotograf af os alle tre (fire?), af Bean og jeg, af Jonas og jeg – og af maven. Jeg har ingen rigtig gode billeder af Bean-maven, og denne gang har det været vigtigt for mig at have smuk dokumentation. Jeg GLÆDER mig til at tage forbi Portrætværket i næste uge for at gennemgå resultaterne med fotografen. (Og jeg ved, det bliver svært at begrænse mig!)

… at spise en lang, hyggelig morgenmads-frokost med en kær veninde på barsel og hendes skønne datter.

… at have tid. Ganske enkelt.
 photo DSC_0317_zpslkcar3jw.jpg
 photo DSC_0310_zps91bgjaty.jpg
 photo DSC_0316_zpsqulp6xnt.jpg
 photo DSC_0312_zpsmiofmvpv.jpg
 photo DSC_0335_zpsiwrvbgco.jpg

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Voksen smag til gravide - alkoholfri øl og cider