Miniferie i Nordjylland

Sjov i en skov – Fårup Sommerland

Min lille familie og en masse andre, skønne familier med børn i alle mulige aldre og fra hele landet var sidste weekend inviteret til det nordjyske for at besøge Fårup Sommerland. Jeg havde på forhånd overvejet, om turen var for lang og krævende for mig, men det viste sig at være unødige bekymringer – for hele turen, men særligt lørdagen i Fårup, det var den skønneste dag for os alle tre.

Bean er lige akkurat 100 cm høj, og det betød, at hun måtte prøve massevis af forlystelser – faktisk langt de fleste, så længe hun var i selskab med en voksen. Og eftersom rutschebaner og gravide maver er en dårlig kombination, var det Jonas, der (med stor og barnlig glæde) var hendes ledsager. Barnet har ingen frygt og ville prøve alting igen og igen – det var hendes far, der endte med at måtte bede om en pause fra den vilde stimulation af vestibulærsansen!

Heldigvis er der også mere rolige aktiviteter og store, gode legeområder for alle. Med masser af trampoliner. Det er en af yndlingsaktiviteterne i øjeblikket og jeg tror hun fik hoppet sammenlagt en time i løbet af dagen. Gæt selv om hun var træt, da vi kom tilbage til sommerhuset lørdag aften? Det var jeg i øvrigt også, endda selvom jeg prøvede masser af bænke undervejs. Det er hårdt at være på farten fra 9-19, og jeg må tilstå, at jeg endte med at tude lidt af træthed over en misforstået aftale mellem Jonas og jeg om hvem, der skulle møde hvem hvor, allersidst på dagen.

Jeg var vildt imponeret over, at Bean kunne holde til en hel dags leg, men når der er masser at lave, løbende optankninger på mad og drikke og godt selskab, så går det hele. Vi endte med først at forlade parken lige inden lukketid og mens vi afleverede den lejede trækvogn (geniALT koncept) fik Bean en lege-fægtetur med den søde, unge pige i udlejningsboden. Generelt var serviceniveauet meget flot, de ansatte venlige, smilende og imødekommende – og det er et absolut plus med mange og ordentlige toiletter.

 photo DSC_0404_zpsramufyvl.jpg
 photo DSC_0370_zpsjcvwei04.jpg
 photo DSC_0367_zpsoqhdnm9g.jpg
 photo DSC_0398_zpsb4jtkqtv.jpg
 photo DSC_0432_zpsvj32ad63.jpg
 photo DSC_0396_zpsa91bysyz.jpg
^^Søde, søde piger. Signes Blomme og Bean er helt jævnaldrende og de havde det så hyggeligt sammen.
 photo DSC_0440_zpsvtqtsdcr.jpg
^^Så træt ser jeg ud efter 10 timer i et sommerland med omkring 8 måneders mave påhæftet og en livlig 3-årig på spring… Men ih, hvor var det en god dag!

Hvis I er i det nordjyske i løbet af sommeren, så får Fårup vores varme anbefalinger. Og det er jeg hverken blevet bedt eller betalt for at skrive! Indkvartering og entré var betalt af Fårup, men der var ingen yderligere krav vedhæftet invitationen.

Det var Kamilla, der blogger på diary.dk, der havde lavet det kæmpe arbejde med at arrangere turen og dagen for alle deltagere – stor, stor ros til hende også og TAK for muligheden. Vi havde en fantastisk skøn dag alle tre.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniferie i Nordjylland