Bagsiden af medaljen - og en vinder

Mor-forkælelse og en anmeldelse af TRESemmé Perfectly (Un)Done

(Sponsoreret)

I eftermiddags fik jeg et sjældent fripas til en kop kaffe og en brownie i eget selskab på den lokale Emmerys. Jeg kunne (og burde måske) sørge for at tage mig flere af den slags friheder, men jeg er jo også bare så vild med at være sammen med mine bedste to. I det hele taget er jeg ikke altid så god til at prioritere mig selv, så når jeg af og til ligefrem bliver tilbudt noget decideret ego-tid med indbygget selvforkælelse, og det passer med familielogistikken, så springer jeg til.

Før påske var jeg en tur forbi Stay-hotellet på Islands Brygge, hvor den dygtige stylist Lasse Pedersen fik fingrene i mit hår, der ikke har været i nærheden af en saks eller frisør siden februar sidste år (I kid you not). Det blev nogle centimeter kortere og lettet betydeligt i udtrykket (men jeg har simpelthen ikke nogle ordentlige billeder, desværre), og det var s.k.ø.n.t. at blive forkælet og få en snak om styling og hvilke produkter, der er at foretrække til hvilket look. Jeg kunne ikke drømme om at klippe mit eget, Jonas’ eller Beans hår. Jeg vil meget hellere lade de professionelle om den slags.

Som jeg nævnte i den sidste snak om graviditet, kemi og en anmeldelse af shampoo, så veksler jeg mellem to serier i øjeblikket. Doves shampoo og balsam til hverdag (læs: hver anden eller tredje dag) – og så TRESemmé til dage, hvor jeg har tid og/eller overskud til at gøre lidt ekstra ud af håret. Eller har lyst til at style det bare en lillebitte smule.

Eller. Egentlig er det ikke helt sandt, for jeg bruger kun shampoo og balsam, når jeg VED, jeg vil bruge tid på stylingen. Jeg synes nemlig, den del bliver lettere og mere vellykket med Perfectly (Un)Done shampoo og balsam som base. Til gengæld er jeg blevet rigtig glad for Sea Salt Spray’en – den giver struktur uden at gøre håret klistret, som jeg ellers synes at salt-sprays har en tendens til. Hvis jeg har tid om morgenen til føntørring, så ryger den i håret forinden.

Har jeg hverken tid eller lyst til føntørring, så nøjes jeg enten med at smide håret op i en knold eller også krammer jeg Wave Creating Sea Foam i håret og lader det lufttørre, mens jeg i stedet bruger den sparsomme morgen-fritid på at lege og hygge med Bean. Det fungerer rigtig godt. Tidsbesparende produkter, der virker og som ikke koster en bondegård er et klart plus i min bog, så hvis du også af og til vil let udenom at få lidt fald eller krøller i håret, kan får Perfectly (Un)Done serien – specielt stylingprodukterne! – min anbefaling.

tresemme perfectly undone

Du kan i øvrigt også læse, hvad Pudderdåserne (der alt andet lige er mere professionelle anmeldertyper udi skønhedsgenren) mener lige her

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagsiden af medaljen - og en vinder