Hyggerier og dejlige mandestemmer

Jeg er smuk

Sådan havde jeg absolut og under ingen omstændigheder sagt om mig selv for 10-15 år siden, men for min kropsopfattelse og selvværd har det haft en kæmpe betydning, at jeg er blevet dels ældre og dels mor. Nåja, og at jeg har en kæreste, der stadig synes, jeg er laber. Selvom hverken barm eller bagdel er så faste som de var for 6 år siden, da vi mødtes. Helt grundlæggende synes jeg, at alle kvinder er smukke. Det var blandt andet derfor, jeg indvilligede i at gå catwalk i går aftes i Aller Huset sammen med 13 smukke kvinder i forskellige aldre, former og størrelser. Iført *virkeligt* frække, hvide bomuldstrusser og en t-shirt med #jegersmuk, som kommer til at køre i Dove’s kampagne i maj. Mere om det senere, for det er et rigtig godt og vigtigt budskab.

Jeg troede, det ville være grænseoverskridende at flashe kridhvide lår inkl. buler, men faktisk var oplevelsen af at strutte ned ad den røde catwalk foran 300 kvinder på godt dansk empowering. Jeg ville ønske, at hele publikum kunne have smidt tøjet og gået med på catwalken og få stående ovationer, som vi gjorde. Og jeg håber sådan, at et par stykker eller håndfulde blandt tilhørerne så på os og tænkte, at skønhed er mangfoldighed, og at de derfor også selv er smukke.

 photo 222_zpszp9pqdhh.jpg

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

 

2 kommentarer

 • Anneli

  Du ER så smuk Stine, men du er saftsuseme også sej med sej på! Jeg glæder mig til at høre mere om det misundelsesværdige arrangement og om hjemmefronten i øvrigt. Håber barsel/læseferie-flex/sommerstemning giver anledning til et gensyn snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak 🙂 Skulle vi ikke satse på det. Vi kommer til at være i Slagelse nogle dage i juli, og der er fin plads til (overnattende) gæster, hvis det skulle være.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggerier og dejlige mandestemmer