Når man er 3 dage fra at være 3...

Hyggerier og dejlige mandestemmer

I takt med at maven bliver større og redebyggergenet har vist sit (insisterende) ansigt, har jeg også fundet strikkepindene frem. Jeg er igang med et efterhånden godt gennemstrikket projekt her i blog- og instagramland – nemlig Cecilies smukke, grafiske trekanttæppe. Garnet er smørblødt og indkøbt for måneder siden, men det var først i påsken, jeg fandt tiden og roen til at kaste mig ud i strikningen for alvor. Det er så enkelt og lækkert at arbejde med, at jeg ofte sidder om aftenen, når løse arbejds-ender er afsluttet og bloggen opdateret og strikker en række eller fem. Jeg elsker, at trekantmønsteret gør det tydeligt at se fremskridt, selvom et tæppe – uagtet at det her er i babystørrelse og at vi strengt taget ikke har brug for flere tæpper – tager noget længere tid end en lille vest eller sokker.

Mens jeg strikker har jeg fået en ny Netflix-vane. Den har at gøre med dejlige mandestemmer. Der er noget fantastisk beroligende ved at strikke og høre David Attenborough (åh, den stemme. Det er ligeså meget en lise for sjælen som at høre Thomas Winding fortælle) eller Benedict Cumberbatch (som jeg i øvrigt ikke ville have noget imod at høre på live hver dag, hvis det skulle være…) fortælle om verdens natur og dyreliv, mens smukke BBC-billeder langsomt glider over skærmen. Man behøver ikke følge med, ikke sådan rigtigt i al fald, og stadig bliver man lukket ind i en hyggelig lille boble. Hvis andre trænger til nemt fjernsyn (og elsker lyden af behagelige herrerøster på velskolet engelsk), så er anbefalingen hermed givet videre. Der er heldigvis masser af BBC-producerede natur- og dyreprogrammer at tage af!

trekanttæppe strik hvadbiertaenker Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Karen

  Det tæppe må jeg også i gang med, det er virkelig fint!
  Har du forresten meldt dig til fødselsforberedelse her anden gang? Jeg synes det er svært at finde noget som ligger efter normal arbejdstid (!) og som ikke lyder alt for langhåret…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ja, det er så fint. Og nemt, når man lige kommer igang og får trekanternes ‘tal’ ind i en rytme.

   Jeg har faktisk i sidste uge meldt mig til fødselsforberedelses-yoga! Og jeg er helt enig i, at det er svært at finde noget på et tidspunkt, der ikke er enten midt i arbejdstiden eller virkeligt sent om aftenen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man er 3 dage fra at være 3...