Smukke søndag

En vinder og et pip

Jeg har brugt de sidste par dage på at være alt fra vantro, hovedrystende og edderspændt rasende. Årsagen kommer der et indlæg om. Snart. Skal bare lige have fundet og finpudset formen, så mit budskab kommer bedst og mest faktuelt frem.

Det har set nogenlunde sådan her ud:

dumb disbelief disbelief

anger

I mellemtiden og for lige at lave et virkeligt elegant emneskift er jeg SÅ glad for at I er mange, der er friske på idéen om et svøb og kan bruge præmien (og helt egoistisk er det også rart at vide, at der er flere babyer end ens egen, der ikke er de fødte syvsover-typer, der falder til ro så snart de bliver lagt på et blødt leje. Random.org har trukket en vinder for mig – Camilla L; send mig en mail på stinekg @ hotmail.com med din adresse, så sørger jeg for, at du får et svøb, der bliver hvor det skal! (Og hvis jeg må få lov at se det in action bliver jeg både glad og taknemmelig)

Skærmbillede 2015-02-25 kl. 8.52.52 PM

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Camilla L.

  Har netop læst dette indlæg og sendt dig en mail. Jubiii. Jeg blev den heldige vinder.
  Og du vil naturligvis komme til at se det in action

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Skønt! Jamen, jeg sørger for at give din adresse videre, så du kan få svøbet hjem

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke søndag