Det er ikke for sjov, de bruger fravær af søvn som torturmetode

(Mudret) test af vinterstøvler. Og en vinder.

Jeg skylder en vinder af en masse Neutralt vaskepulver. Afsløringen og den heldige vinder kommer sidst i indlægget, så scroll ned, hvis du ikke orker at læse en [SPONSORERET] test af et par vinterstøvler.

Tilbage i efteråret fik vi tilbuddet om at teste et par vinterstøvler fra Bundgaard, og eftersom vi ikke går ned på gedigent, velproduceret fodtøj til barnet her på matriklen takkede vi ja. Ikke mindst for at lære et (for os) nyt mærke at kende. Bundgaard kan næppe siges at være nye spillere på børne-fodtøjsscenen per se, men bortset fra deres (i øvrigt rigtig gode) gummistøvler, så har vi aldrig haft ‘rigtige’ sko eller støvler mellem hænderne eller på Beans fødder. Kender I det med, at når man finder et godt mærke, der fungerer, så holder man fast? Sådan gør jeg – men nye, kvalificerede input er også rart.

Bean har over det sene efterår og vinteren skiftevis haft sine klassiske Angulus-støvler med velcrolukning og i en praktisk, mørk blommefarve på, og så de fine sølvstøvler fra Bundgaard med noget mere bling-effekt. Bean har selv valgt dagens støvler, og det har været 50/50 – hvilket jeg tolker som at hun og hendes fødder er komfortable på tværs af mærkerne. Støvlerne er forede og har fine snørebånd, så de kan justeres til barnets fod, men ro på. Du skal (heldigvis!) ikke snøre op og i, hver gang I skal ud ad døren, for i siden er der også en praktisk og hurtig lynlås. Det gør skoene lette at komme i og ud ad. Når en voksen hjælper, for lynlåsen er relativt stram og den kan Bean ikke selv klare. Hverken at lyne op eller ned. (Jeg skal ikke kunne sige, om det er noget børn på 2 år og 9 måneder plejer at kunne. Bean kan i al fald ikke med sine sko) Det er fint, at den sidder godt fast, for så ryger skoen ikke af under leg og løb, men i forhold til generel selvhjulpenhed og ‘ka’ SEEEELV’ kan det godt give lidt konflikter.

Jeg kunne godt have ønsket mig at skaftet var en anelse længere, men nu har jeg jo også et ret langbenet pigebarn. I dag – på vej hjem gennem blæst og småregn – brugte Bean hele gåturen på at hoppe fra vandpyt til (mudret) vandpyt, og hun blev mere end almindeligt beskidt fra fod til knæ. Støvlerne er – som I kan se – fuldstændigt gennemmudrede og våde udenpå, men fødderne var dejligt tørre og lune. Det er rigtig rart. Gummisåler isolerer i sig selv fra underlaget og er dejligt fleksible, og med et 100% uldfoer skal der meget til, før man bliver kold.

Jeg giver støvlerne 3,5 ud af 5 stjerner – det trækker ned, at Bean ikke selv kan tage dem af og på, og skaftet kunne være lidt længere (læs: vi ville vælge en anden model i fremtiden). Til gengæld holder sølvet rigtig pænt og hvem kan ikke holde til lidt bling i en grå, dansk vinter? Komfort og varme fødder trækker også i den gode retning og alt i alt er vi meget positivt overraskede over Bundgaards kvalitet og pasform.

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud til næste vinter – eller dit barn er vokset ud af sine vinterstøvler (de små størrelser holder sig jo vokseriet inden for sæsonerne!), så har jeg fundet sølvstøvlerne til en rigtig god pris HER, som er et sted, vi selv har handlet flere gange.

Nåja. Og hvis du vil se dem sans mudder og læse en anden mors erfaringer, så kig forbi HER

 photo DSC_0165_zps0d4c959e.jpg
 photo DSC_0174_zps039dd8e7.jpg
^^Afsindigt mudrede og våde støvler efter en herlig omgang vandpyt-hop. Men stadig tørre indeni. Og pt. igang med at tørre helt på badeværelset efter at være blevet rengjort fra top til… ahem… tå
 photo DSC_0158_zps77518499.jpg
 photo DSC_0162_zpse5e0d854.jpg
^^Jeg har SÅ svært ved at tage gode billeder af Bean i øjeblikket! Dels er der dét med lyset og dels står hun simpelthen ikke stille 1 sekund og er en værre fjolle-frøken hver gang kameraet kommer frem, men her er lidt alligevel af den sødeste sweatshirt fra Zara og en virkeligt lækker nederdel med masser af sus i danseskørtet fra COS. Strømpebukserne er en blød (og budgetvenlig!) uldblanding fra Name It og sutskoene er fra Angulus.

Og så var der den dér konkurrence. TAK til alle jer, der deltog i Neutral-konkurrencen. Den heldige vinder, der kan vaske med god samvittighed de næste 3 måneder +/- er Camilla P. Smid mig en mail på stinekg @ hotmail.com med dit fulde navn og adresse, så sørger jeg for at der kommer en masse vaskekapsler med posten til dig.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke for sjov, de bruger fravær af søvn som torturmetode