#TGIF

Modeuge og radiostilhed

Her har været stille. Jeg ved det godt. (Så stille, faktisk, at min mor ringede her til aften for at høre, om alt var ok, når nu jeg slet ikke skrev noget om noget)

Jeg – og vi – er absolut ok, og det er heller ikke fordi, jeg ligefrem mangler noget at skrive om. Eksempelvis om børnemodemessen, om et spændende arrangement og Miljøstyrelsens nye kampagne, om at der nu bare er en uge til Bean hhv. skal have gipsen af (og vi kan få vasket armen igen! Den lugter en anelse harsk efterhånden) OG til at vi skal sige farvel til verdens ultimativt bedste pasningstilbud. Eller om en øl, der er mere end almindeligt god. Jeg har imidlertid haft en ubændig trang til at være offline om aftenen og til at fokusere mere på nørklerier og samtale end at sidde, to voksne, i stuen med hver sin skærm.

Nu kan jeg mærke, at jeg har lyst igen, og det jeg i første omgang har lyst til er at dele lidt fra søndagens besøg på CIFF Kids. For første gang var Bean med. Til dels for at give Jonas et par timers alenetid ovenpå en mere end travl uge, men mest af alt fordi jeg var sikker på, at hun ville have en fest. Jeg fik helt ret. Min lille modeuge-assistent var i den grad klar på konceptet, og eftersom vi kom lidt vel sent ud ad døren til dagens første arrangement, så kørte vi fashion-stilen helt igennem og ankom i taxa til Forum. Vild luksus, ja, men det sker aldrig ellers (medmindre nogen brækker en knogle).

Med det samme vi ankom stillede Bean sig op og proklamerede triumferende, at hun var til ‘MODEMESSE’. I dagens anledning havde vi fundet et par spritnye lak-chelsea boots frem fra skabet (Angulus, naturligvis. Købt på sommerudsalg hos vores yndlings-Østerbro-skopusher) og hun var ikke til at skyde igennem. Første stop på Beans agenda viste sig at blive Sebras stand og et telt, hvori der var placeret en, for en knap 3-årig, helt uimodståelig, hæklet kæmpekanin.

Marmar havde inviteret til morgenmad og fremvisning af (en ualmindeligt vellykket) AW15-kollektion. Bean var meget benovet over ‘lagkagen’ af frugt, elskede juicen og sagde bestemt heller ikke nej til en croissant. Eller et par stykker lakridskonfekt fra standen ovenfor… En glimmertrøje faldt også i damens smag.

Det er absolut ikke sidste gang, hun får lov at komme med, for netværks-effekten med en lille charmør om benene er fantastisk. Nu er jeg *naturligvis* helt og aldeles objektiv, men jeg kan godt forstå alle der lige skulle over og ae hende over de bløde krøller. Det var også svært for moderen ikke at smelte helt, da hun kastede sig i armene på en af de søde kvinder hos Starklint PR, som hun tydeligvis kunne huske fra deres hyggelige juleafslutning. Nåja, og så forstår barnet i udpræget grad at spille medlidenhedskortet. På intet tidspunkt i de sidste 2 uger har hun klaget over sin brækkede arm, og hun bruger fingrene og armen ligeså fint og naturligt som den raske arm – men spørger nogen til armen, så er det en sørgelig lille stemme, der fortæller dem, at ‘Jeg har brækket min a-arm’ og miseren vises frem ganske forsigtigt. Den arm kastede en masse ‘nåhr’ og ‘åhr’ (og godter) af sig.

Efter et par timer var Bean mættet af indtryk, så vi tilkaldte faren og de to kørte hjemad igen, mens jeg fik tid til faktisk at SE på noget af alt det, der kommer i butikkerne om et halvt års tid. Østfronten er ikke – og bliver ikke – en modeblog. Der er mange, der er mere kvalificerede og dedikerede til det felt end jeg. Til gengæld har jeg absolut en interesse for børnemoden og allermest den del, der både lader børn være børn og som tiltaler mit voksne øje med faconer, farver og spændende universer. Derfor vil der af og til være noget om (børne)tøj her på bloggen. Om det, vi har gode erfaringer med og kan give vores anbefalinger – og om det, jeg synes er ekstraordinært fint.

Modeugen er kun lige gået i gang, men jeg har trukket stikket for resten af arrangementerne. I stedet skal weekenden bruges i tosomhed med hende, jeg elsker allerhøjest.

Dette var ordene. Her er billederne. (Og ja. Det er lidt en blandet landhandel)

 photo DSC_0020_zpst89pd911.jpg
 photo DSC_0006_zpsyh7gmrep.jpg
 photo DSC_0008_zpsy2a5hbtf.jpg
 photo DSC_0047_zpsa0q9ragw.jpg
 photo DSC_0045_zpszg930gr7.jpg
 photo DSC_0061_zpsblfijvd6.jpg
 photo DSC_0063_zpstcdf4nnx.jpg
 photo DSC_0023_zps7zyaedjr.jpg
 photo DSC_0071_zpsyzyeoa1t.jpg
 photo DSC_0044_zpsojnbuty2.jpg
 photo DSC_0041_zps7hwbbb9a.jpg
Skønt med et område med scootere og løbehjul i diverse størrelser. Perfekt til at brænde krudt af, når de voksne blev kedelige. Der er fart over damen her // ‘Lagkagen’ med frugt // Fine universer og stilleben // En af favoritterne fra Marmar, AW15: ‘Skak’printet faldt jeg helt og aldeles for // Stofbleer i den blødeste, lækre kvalitet hos Mimi’s Circus // Retro-legetøj på den fine måde repræsenteret af Play for Life // Bisgaards efterårskollektion indeholder bl.a. den her ualmindeligt gode farve. Snøreskoene måtte godt findes i str. 40 // Et glædeligt gensyn med spanske Motoreta, der laver arkitektonisk børnetøj med plads til leg. Prints, farver og silhuetter er fantastiske gennemførte og smukke // Petit by Sofie Schnoor kommer med en tee, jeg godt selv gad eje // … og så er der naturligvis også yndlingsfodtøjet fra Angulus. Jeg er vild med de seje sko til begynderen og til større fødder. De hvide gummisåler er så cool, og jeg ærgrer mig over, at de sorte støvletter ikke kommer i str. Bean. De starter først fra 28, nemlig, og selvom forårets sko bliver i 26, så går der forhåbentlig lige lidt inden hun vokser fra dem. 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Psst… Sofie Schnoor lavede t-shirten til voksne sidste år 🙂 Jeg havde Laurits med til CIFF i august da han var 5 mdr., og giver dig helt ret! Små søde størrelser er det ultimative netværksredskab!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha – det må jeg lige tjekke ud!

   Det kan gå begge veje når man medbringer børn, er min erfaring. Enten er de i hopla eller også er de slet i gearet til den slags på dagen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God weekend Stine! Jeg håber den er god ved dig og at der er højt humør hos Bean, nu hvor manden er på herretur 😀

  Det var rigtig hyggeligt at ses i torsdags, selvom der endnu en gang ikke blev tid til rigtig at snakke.

  Kh Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak og i lige måde. Indtil videre har vi været glade men også lidt trætte i det. Åh, jeg gad godt hun stadig sov middagslure…

   Ja, lad os satse på, at vi kan finde en date med bedre tid. Enten før eller efter jeres lillebror er kommet til.

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#TGIF