Diverse skavanker og et par Auping Air Natur puder [konkurrence], der giver dig engleblide drømme

Flyverdragter til klatremus og et spørgsmål til jer

Hvor har vejret været exceptionelt smukt denne weekend. Og hvor har vi trængt til at se solen og en klar, blå (og kold) himmel i stedet for mørke, dis og regn. Bean har været i hopla og var helt klar på at blive udfordret til grænserne af sin (ikke uimponerende) motoriske formåen på en legeplads i Hellerup med gode klatremuligheder. Det er jo ikke fordi vi ligefrem mangler gode legepladser på Østerbro, men Jonas kører forbi den her til og fra arbejde, og vi har været der før med stor succes.

Bean har noget rigtig godt vinterudstyr i år, og det er vigtigt for mig (og Jonas!), fordi hun i år for alvor tester støvler, flyverdragter og andet udendørs-tøj af, når der gåes til den på legepladser og i mudderhuller rundt omkring. Når der klatres i træer, løbes susende hurtigt og kravles rundt i legestativer.

I år tester vi en flyverdragt fra Reima, der har 70 års jubilæum i år. Beans model er en klassiker, der er genoplivet og jeg forelskede mig i den første gang jeg så den. De fine, kvadratiske lommer foran er en skøn, retro-detalje. Modellen kan justeres i taljen, så den kan passe både til smallere og bredere børn. Den er let for hende at tage den af og på selv – en kæmpe fordel for et barn, der nærmer sig børnehavealderen, og den holder hende dejligt lun og tør. Dragten er let at bevæge sig i og det skal den også være, når man skal kunne lege uhindret. Det er ikke en decideret vinterdragt, men med et varmt fleecesæt under kan det sagtens bruges hele vinteren igennem og som bonus også ud på det tidlige forår.

Du kan finde denne dragt (og MANGE andre) hos Reima HER

 photo DSC_0185_zpsdbe8839f.jpg
 photo DSC_0178_zps92ceeb9a.jpg
 photo DSC_0179_zpsb3399564.jpg
 photo DSC_0195_zps445da23b.jpg
 photo DSC_0204_zps6d6d0b89.jpg
 photo DSC_0203_zps33bfb9f4.jpg
Hvor sød er hun ikke, min lille, glade Hjerter Dame <3

… og så var der det med spørgsmålet. For jeg kan mærke, at jeg er inde i en periode, hvor jeg ikke kan spytte ordentligt indhold ud på daglig basis. Så. Hvad siger I til less is more? Hvor jeg holder mig fra tasterne, indtil jeg faktisk har noget på hjerte. Eller skal jeg lave nogle små, letfordøjelige indlæg som det, jeg faktisk smed i papirkurven tidligere i dag med de bedste køb, vi har gjort i år? Eller hvilken kjole, Bean og jeg skal have på til juleaften. Eller? Er der noget, I kunne tænke jeg at få at vide om mig og os?

Når det så er sagt, så kommer der faktisk et indlæg i morgen som er til alle jer, der skal finde den perfekte vin til julemiddagen eller til kransekagen nytårsaften – inklusive en lille konkurrence om smuk julegrafik med kant.

[Flyverdragten har vi fået til test af Reima. Ord, holdninger og billeder er mine egne]

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

8 kommentarer

  • karen

    Less is more, synes jeg. Tvangsindlæg er alligevel ikke helt så interessante, synes jeg …

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Nej, det synes jeg heller ikke selv, men hvis nu I er mange, der godt kan lide en collage med ideer til kjoler eller andet, så tager det mig kortere tid og mindre overvejelser end tekstindlæggene. Tak for input!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Altså hvis det var om de bedste køb til Bean, så tag det endelig op af skraldespanden igen! Jeg synes, det er en stor hjælp i udstyrsjunglen at læse om erfaringer…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Det var de bedste køb generelt; lidt til Jonas, lidt til mig, lidt fælles (rengøringshjælp er KLART top 1) og så bare en enkelt kjole til Bean, som vi til gengæld er så vanvittigt glade for og som måske er det smukkeste stykke tøj, hun har ejet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm, jeg stemmer for små, letfordøjelige indlæg, Stinepigen. Jeg er selv inde i en periode, hvor de lidt tungere indlæg bestemt ikke kommer hver dag. Mest fordi tiden bare ikke er der. Jeg har nemlig en del på hjerte i denne tid med alt det, der lige er at forholde sig til på familiefronten:) Men Stine, jeg elsker faktisk at læse korte, fine indlæg på andres blogs. Og jeg ved, at du aldrig vil lukke indlæg ud af dårlig kvalitet, selvom de er korte. Så… jeg siger prøv det af med de lidt kortere posts, hvis du har noget på hjerte – også shoppetips, anbefalinger, bare et billede med en tekstlinje etc. Kys til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Tak for input, Signe. Den dér tid, altså. Jeg nyder i øvrigt at følge med i din nye føljeton og glæder mig meget til fortsættelsen <3 Og så må jeg tilslutte mig koret af 'hvor er det et smukt billede'. Hvem var fotografen?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt klart less is more… Men det kan da godt tælle som at have noget på hjerte, hvis du har lyst til at dele Jeres bedste køb fra årets løb, det behøver ikke være føle-føle det hele 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Du har helt ret i, at det ikke er de store, forkromede følelsesindlæg, der død og pine skal på. Og tak for input!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diverse skavanker og et par Auping Air Natur puder [konkurrence], der giver dig engleblide drømme