Baby-musthaves og en (musthave) konkurrence

Diverse skavanker og et par Auping Air Natur puder [konkurrence], der giver dig engleblide drømme

Aftenens putning tog knap 80 minutter. Hvilket i og for sig er fair nok i betragtning af, at 60 er normen, og at der i de ekstra 20 minutter var indregnet 2 toiletbesøg (for barnet) og 1 omgang næseblod (for moren).

Det dér med spontant næseblod er en – relativt – ny ting i mit liv. Med mindre jeg gravede alt for dybt efter guldet med små, spidse negle, havde jeg det aldrig som barn. Siden efteråret 2011, hvor jeg var gravid, er mine slimhinder imidlertid fucked markant sartere. Hvilket leder mig til en overvejelse om skavanker, der er kommet med alderen og specielt efter graviditet, fødsel og barsel. Jeg kan se på jeres kommentarer i den her konkurrence, at I er en del, der er gravide og/eller har små børn. Mon I kan nikke genkendende til noget af det her?

(Og bare rolig – jeg skal nok komme til konkurrencen. Gå til bunden af indlægget, hvis du ikke gider læse om mine dårligdomme. Jeg bebrejder dig ikke. A’mar og halshug)

Første gang, jeg husker at få næseblod, var en våd og blæsende efterårs-eftermiddag (omtrent som i dag). Jeg skulle handle på vej hjem fra arbejde og tørrede ansigtet med handsken og så fik jeg ellers overstået mine indkøb. Med mere end et mærkeligt blik med på vejen. Da jeg kom hjem opdagede jeg, at jeg havde tværet næseblod rundt i hele underansigtet. Det gad jeg måske godt, at nogen havde påpeget…

Siden er det kommet af og til når vejret slår om eller er særligt koldt og klamt (igen: omtrent som i dag)

Så er der fødderne. Som blev lige knap 1/2 størrelse større mens jeg blev tykkere og tykkere. De er ikke på magisk vis blevet mindre i løbet af de sidste 2 år og 8 måneder, så jeg har måttet vinke et tårevædet farvel til flere sko i skabet.

Og højre håndled. Som åbenbart er mit svageste led. For det var her, jeg måtte kapitulere efter at have slæbt rundt på et kolikbarn i 4 måneder og tage en hardcore håndledsbeskytter på. (Den kom i øvrigt i spil igen tidligere på efteråret, hvor Bean havde en ekstremt moar-syg periode)

Til gengæld brugte jeg en god del af de første 12 uger på at være vildt bekymret over at jeg IKKE havde den mindste smule kvalme. Hvis nogle af jer derude også føler, at I burde ligge med hovedet i toilettet nu hvor I har set to streger på tissepinden, så ro på. Åbenbart er det 1 ud af 20, der slet ikke oplever kvalme.

Så er der det med søvnen. Efter de første måneders konstante overvågning af barnets søvn, har jeg lært at sove. Og at falde hurtigt i søvn, ikke mindst. Når man igennem mere end et år bliver vækket gentagne gange i løbet af en nat, har det vist sig at være en absolut nødvendighed, og jeg har efterhånden mestret det.

Ikke mindst fordi vi i løbet af det sidste år i den grad har opgraderet vores sovemiljø. En større seng, enklere indretning, lækkert sengetøj og rigtig gode hovedpuder. Der er ikke noget så træls som at skulle bokse med en flad pude for at komme til at ligge komfortabelt.

Og SÅ kommer vi til konkurrence – du kan nemlig også give dit hoved dit optimale betingelser for at sove godt og vinde to lækre Auping Air Natur-puder til dig og til en, du holder af.

auping air natur

Lidt mere info:
Puderne er fyldt med 20% hvide, europæiske andedun og 80% hvide, europæiske andefjer. Våret er 50% bambus og 50% bomuld og indertekstilet er i 100% bomuld. Det eneste syntetiske ved puderne er kantens ventilerende 3D-materiale, som er i 100% polyester. Nåja, og så er der 2 års garanti på puderne.

Du deltager i konkurrencen ved at følge Østfronten på Facebook og smide en kommentar herinde (gerne hvor du deler en skavank. Så er jeg ikke den eneste med mere eller mindre pinlige eftervirkninger efter det dér graviditet)

Jeg finder en vinder på tirsdag d. 16.12.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

57 kommentarer

 • Rikke Bisgård Sørensen

  Hmmm…..skavanker er der jo en del af, men efter jeg har født er det sværeste dog at komme af med kiloene, synes jeg :/ Det er kun gået brat op af, siden vi fik vores søn, men da jeg nu også har fået konstateret for højt kolesteroltal, så skal der virkelig gøres noget ved det. Jeg har samme problem som dig mht store fødder 😀 Der røg jeg også et nummer op, efter vores sidste barn. Jeg misunder virkelig de kvinder, der kan klemme sig i en str. 36-37 🙂

  Kh Rikke

  Ps: Glemte da helt puderne! Dem kunne min gamle stive nakke få meget glæde af……..det var vist endnu en skavank 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Her er det også skoene der ikke passer mere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  En decideret skavank er det ikke, men jeg har aldrig skænket mine hofter/røv en tanke, men nu, efter min graviditet er de pludselig så brede, at de ikke er til at overse… For slet ikke at tale om de flade morballer af lidt for mange timers sofasidning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Kan komme med mange skavanker, jeg havde kvalme (brækkede mig ) 7 måneder med den første, er gået 2 numre op i sko efter 2 graviditeter, hængebug, slaskepatter og tonsvis af strækmærker, skævt bækken og jo jeg kunne blive ved, men det er det hele værd, ville aldrig undvære mine 2 guldklumper 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Bergstedt

  Tæller vedholdende chokoladetræng og derved at graviditetskiloerne stadig ikke er smidt efter 6 mdr.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Efter jeg har været gravid kan jeg pludselig ikke tåle uægte smykker mere. Meget mystisk :/ Mon ikke det er hormoner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Nøøøj hvor vil jeg gerne vinde den pude! Jeg vågner med spændinger i skuldre og kæber hver dag. Derudover er min værste skavank nok min hofte, som jeg blev opereret i for 1,5 år siden, men som stadig volder ret mange problemer og smerter. Heldigvis har den opført sig pænt mens jeg har været gravid. Sandsynligvis fordi mit bækken har givet sig, så der er mere plads i leddet. Ooog så skal jeg nok stoppe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg er vist sluppet meget nådigt fra mine graviditeter for jeg kan ikke komme på nogen spændende. Højt ondt i ryggen, det kunne være at de lækre puder kunne hjælpe her:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Fleng

  Jeg tisser lidt i bukserne når jeg er til gymnastik, bum..! Burde nok bruge mere tid på de bækkenbundsøvelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Fleng

  Jeg tisser lidt i bukserne når jeg er til gymnastik, bum..! Burde nok bruge mere tid på de bækkenbundsøvelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Største skavank under graviditeten var mega ondt i lænden. Nu – 14 mdr efter vores datter er kommet til verden, er det svage håndled der driller når den lille søde pige så gerne vil sidde på arm i perioder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneli

  Uuhm jeg ville gerne vinde nye hovedpuder til mig og gemalen. Vi opgraderede vores seng inden graviditeten, og jeg takker sådan cirka dagligt min bedre halvdel for at det lykkedes ham at trumfe elevationssenge igennem! (På trods af at jeg stædigt holdt på, at det var kun for pensionister).
  De har reddet min nattesøvn, da mine hofter begyndte at sove, når jeg sov på siden under graviditeten. De har reddet min nattesøvn, da den blev afbrudt af de utallige amninger, som i et snuptag kunne klares fra sengen. OG de redder stadig min nattesøvn, når min Bræstrup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har kun været nogens mor i 15 dage – så skavankerne er ikke dukket op endnu.. men det med søvnen kan jeg allerede nikke genkendende til ! Glæder mig vildt til at lære det der med at falde hurtigt i søvn – her kunne en lækker pude være skøn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahrm… Stine, jeg kom til at sende foregående kommentar afsted før den var færdig….

  Jeg ville elske at vinde nye hovedpuder til gemalen og jeg selv. Vi opgraderede nemlig (heldigvis) vores senge for 2 år siden – før graviditeten. Og jeg er dagligt taknemmelig for at det lykkedes min bedre halvdel at trumfe et par elevationssenge igennem (selvom jeg holdt stædigt på, at det kun var for pensionister).
  De senge reddede min nattesøvn, da jeg var plaget af en følelsesløs hofte og tryksmerter hvis jeg sov på siden under sidste trimester af graviditeten. De reddede min nattesøvn, da den blev afbrudt gang på gang efter fødslen, og gjorde natamningerne komfortabel – hvor ER det rart at kunne blive siddende i sin egen seng, og tilmed sidde godt…!
  De har reddet nattesøvnen for os alle 3, når tumlingen snotforkølet har sovet i midten med hovedet højt for at kunne få luft. Og de redder stadig jævnligt nattesøvnen, når min brystryg (igen!) har låst sig, som den har gjort så tit siden graviditeten, hvor guldklumpen de sidste mange uger lå og maste mit nederste ribben til uigenkendelighed, og jeg derfor kompenserede med muskelspændinger i brystryggen…
  Og så er der lige det der, med den plet lige der under nederste ribben, hvor jeg stadig (1 år efter fødslen) har følelsesforstyrrelser i huden, der hvor hun insisterede på at stå i spænd. Og det der med, at jeg altid liiiige skal tisse et par dråber ekstra, når jeg skal til at trække bukserne på, og ellers troede jeg varfærdig…! Men det kan sengene altså ikke gøre noget ved, og det gør helt ærligt heller ikke noget – jeg har efterhånden vænnet mig til det… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  jeg er gravid nu og har også været en af de heldige, der hverken har haft det vilde kvalme, fået større fødder eller vand overalt – endnu. Er dog spændt på, om der kommer et eller andet til her i løbet af de sidste to måneder, som jeg så kan få glæde afbagefter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Ja skavanker har jeg nok af – den med skostørrelsen er totalt med på jeg har fået et ½ nummer større PR. barn så pt. snakker vi 1½ og det betyder at jeg er noget i den liga hvor meget feminie sko bare ikke bor :O

  En anden skavank jeg har fået efter ungerne er kommet til er at jeg kan blive helt tårevældet over ingenting – det kan være fra skot til slot i fjernsynet! Igår tog jeg mig selv i at være ved at tude over på skolen, da min ældste datter gik lucia – amen for pokker da også 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Den største skavank må være manglende søvn.
  Aupin air puderne vil gøre denne skavank mere komfortabel : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja

  Håber at evnen til at falde i søvn også kommer til mig (klokken er i skrivende ti i fem om morgenen, og vågnede kl ti i tre…), dette er pt min største skavank i graviditeten – stærkt efterfulgt af kvalme, som alenen styres af mad i den forstand, at hvis jeg ikke spiser får jeg kvalme, og hvis jeg spiser får jeg også kvalme…
  Men mon ikke en ny pude kunne hjælpe mig til at falde i søvn – det er da bestemt et forsøg værd, og hvis jeg ikke vinder den her, så har jeg måske lidt inspiration til min ønskeseddel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ømme fødder! Jeg har altid haft tendens til, at mine fødder var ømme, når jeg var meget træt, så tømmermænd og ømme fødder har været ret normalt. I graviditeten var det så hverdag, og det er det egentlig fortsat. Har snart også fået opbygget et jævnt stort søvnunderskud på ni måneder. Så (også her) må de fine hæle blive i skabet til fordel for mor-venlige, flade sko. Desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puder kunne være meget, meget velkomne. Vi kæmper om den ene gode der er og når jeg ikke har den vågner jeg altså op med hovedpine 🙁
  Og lige nu i denne morgenstund er den værste skavank altså at have problemer med at sove længe når jeg egentlig kan. For sørensen det er da irriterende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Efter 2 børn er mine føddere ikke blevet længere… Men bredere!?!
  Det pynter ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  🙂 Mine ben….. Mine ben er ødelagte efter to graviditeter – De ligner ja – jeg ved ikke hvad.. Åreknuderne forsvandt heldigvis samtidig med at Alexander (nr.2) kom ud, men årene er SÅ tydelige.. ligner jeg har tegnet med tusch.
  Ellers er det mest halsbranden imens jeg var gravid efter de 30 uger.. ingen mad og SLET ikke cola efter kl. 19 – ellers kunne jeg slet ikke sove

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  jeg har ikke haft en eneste kvalme i min første graviditet. (Ok jeg havde det lidt skidt lige i starten da jeg var oppustet, forstoppet og jetlagged samtidig men ellers ikke). Har faktisk ikke “opdaget” jeg var gravid til jeg fik veer 6 timer inden fødslen. Til gengæld blev graviditet nr 2 ikke lige så hyggeligt og kvalmene kom i uge 4+0 sharp (nok til at få mig til at tage en test dagen efter), og da de forsvandt efter de 2-3 måneder kom træthed og plukveer osv.. Jeg spekulerer stadig om det skyldes (også) min dårlig form – især i forhold til graviditet nr et ;)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Richter

  Den vil jeg gerne prøver jeg har en diskopolaps i nakken, har svært ved at finde hvile om natten, det kunne den måske hjælpe på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er så desværre en af de sidste 19 ud af 20 der ikke slipper for kvalmen.. Derfor er jeg nu blevet helt skæv i nakken fordi jeg åbenbart sover i en åndssvag stilling for at undgå kvalmen så puden vil være mere end velkommen her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karen

  Min skavank (eller en af dem) sidder i hver sin balle. Den kom under graviditeten og er ikke gået væk siden. Massage hjælper, men mit bedste tip er at tage til Valby Vandkulturhus, der har de nogle massagedysser, som rammer lige der. Så kan man stå og se så salig ud …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • skavanker haha dem har jeg ingen af host !!! ej efter 5 unger så er der lidt hist og pist der halter 🙂 deltager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmm… Har fået større fødder, og de er næsten tilbage til hvordan de var før (5,5 år senere)… Fedtet sidder også anderledes… Er blevet rigtig god til at våkne – det har jeg ellers været ret puha til tidligere!
  Om jeg skulle være den heldige vinder, skal de da op i dobbeltsengen!

  ps: kommentarfeltet vil ikke fungere for mig i Chrome/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Min skavank har vist ikke noget med mine graviditeter at gøre.. Til gengæld er det klamt, navnet er i hvert fald: Jeg har RINGORM for tiden. I fucking ansigtet. Charmerende, ikk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg tabte en hel del hår i graviditeten, selvom alle siger, jeg burde have fået tykt, skinnende hår. Hårtab kan jeg leve med, men det var meget lokalt. Så nu ni måneder efter fødselen har jeg to relativt store hårtotter på to centimeter ved hver tinding, som stritter kækt hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  har myoser i skuldrene så sådan en pude ville være skønt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hauris

  Hvis jeg vinder vil jeg forære dem til mine forældre, der begge har problemer med ryg og nakke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla P

  Sikke en dejlig give away.
  Min søde kæreste trænger til forkælelse. Vi er efter et år stadig i gang med at renovere hus. Og han knokler så meget! Det ville være den perfekte Bare-fordi gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Skavanker er de nok af, bl.a lymfedem i højre arm m.m. Men den største grund til at jeg godt kunne bruge en dejlig pude, er at når Rebecca kommer ind og sover, kan man få helt ondt i nakken af at ligge forkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De fleste skavanker forsvandt heldigvis med graviditeten, men jeg var så dum at bowle højgravid og døjer stadig helt sindsygt med min ryg. Er sikker på en god pude ville gøre godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har fået sååå ondt i lænden efter jeg har født. Ved ikke om det er eftermen fra de ekstra kilo kroppen har slæbt på i 9 mdr. Om jeg sidder forkert når jeg ammer, eller om jeg slet og ret bare er blevet gammel og skravlet (okay, lidt motion vil måske kunne hjælpe, men hvem har tid til den slags når man er ammende mor påfuld tid? Næh, jrg bruger min sparsomme “fritid” på at sove). Anyways, den ømme lænd gør at jeg ofte har svært ved at rette mig ud når jeg har siddet i længere tid. Ret pinligt og ikke særlig snacky at være helt sammenkrøllet flere min. Efter at have rejst sig op. Ved ikke om lækre puder kan hjælpe på min lænd, men tror mit trætte hoved ville sætte stor pris på dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  skavanker…. Haha hvor skal jeg starte. Jeg døjer med nakken og lænden af at ligge på kanten af sengen hver nat… 3 rollinger og en mand deles om resten af pladsen:0) det et ok og rigtig hyggeligt at vågne sammen… Meeeen resten af dagen er jeg stiv dom et brædt:0) og fødderne jeeesus jeg er gået et nummer op pr barn. Godt jeg startede med en str 36;) :0)) har andre skavanker men for pokker “guldet” opvejer de fleste:0).

  Jeg vil elske en ny pude:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg er først for nyligt kommet af med en af mine graviditetsrelaterede skavanker – iskias smerter.. Men ønskebarnet er der også kun næsten 13, så det er jo ingen tid det har taget..
  Og så kan jeg ikke længere bære ting i munden uden at få kvalme – og det mærkelige problem opstod da jeg var gravid. Altså – ikke fordi at jeg bærer ret meget imellem tænderne, men det er altså praktisk at kunne nogle gange.
  Og nå ja – trods fucking D-A-G-L-I-G-E knibeøvelser – I 13 ÅR!!!!! tisser jeg stadig i bukserne når jeg griner meget, eller hopper på trampolin. Et stort nys giver også ‘jackpot’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ville være skønt med nye hovedpuder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Med spændinger i nakken ville det være så skønt med en god hovedpude 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja J.

  Ved ikke om, man kan kalde det en skavank. Men lider – og har altid lidt af – adskillige former for allergi overfor alt fra gluten til dyr med pels. I de senere år er min allergi blusset yderligere op, så jeg specielt i pollensæsonen er hårdt plaget 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk lige nu en Diskusprolaps i min nakke, hvilket er et sandt mareridt, det gør at man stort ikke sover, fordi det er så smertefyldt. Jeg skal scannes lillejuleaften og efter nytår sættes der en behandling i gang!! MEN ellers går nu meget godt!! OG jeg har valgt at dvæle ved alle de små glæder i hverdagen, og glæder mig efterhånden også til juleaften!!!
  Rigtig god december!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina J.

  Kiloene her efter anden gang er SÅ enormt svære at komme af med og så er chokoladetrangen altså stadig enorm .. ØV! Januar må blive den mdr. hvor jeg tager mig sammen, elller bare forsøger!

  Glædeligt jul!

  /Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise FB

  Fødderne er blevet lidt større, hofterne bredere og mavedellen tungere…. Nå ja og manglende søvn. Glæder mig til den lille (som nu er 2,5) snart gider sove igennem, så vi kan få en bedre nattesøvn – et par nye puder ville måske også hjælpe lidt på kvaliteten af vores sparsomme nattesøvn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Berg

  Min mave bliver stadig delt i to lige gyldig hvilke bukser jeg har på, mine bryster er blevet kedeligt slatne og mit hår er så tyndt og trist.
  Godt ens guldklump er det hele værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg er med på vognen med de større fødder. Et faktum jeg ikke ville acceptere, så nu er jeg ved at få knyster. Jeg har accepteret det nu….Men shit fødderne er blevet grimme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er førstegangsgravid, lige rundet halvvejs i forløbet og heldigvis uden skavanker endnu. Det bliver spændende at se, hvad jeg evt. må vænne mig til af sådanne ting efter graviditeten og fødslen. Jeg ville dog blive lykkelig, hvis jeg kunne vinde disse puder, da min nuværende er i 1000 klumper, SU’en tillader ikke umiddelbart køb af nye puder + en skavank deraf er en øm og stiv nakke især i venstre side hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Nok slap maveskind til at det burde fjernes, hår der nu kruser og så er alt for neden blevet mere slap uanset hvor meget jeg kniber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Altså udover strækmærker på baller, lår, hofter og sku også bryster (så selv en zebra synes det er i overkanten) + 5 ekstra kilo, så har mine elefant-vand-i-kroppen fødder udvidet alle mine yndlings sko… øv bøv… så bliver jeg desværre nødt til at shoppe nye sko. Hvor ærgerligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Alt det dejlige tøj der ligger bagerst i garderoben, bare pga. af en lille
  vægtskavank 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Pihlmann Kristensen

  Jeg kan lige så godt krybe til korset. Jeg har ikke været for flittig med de der bækkenbundsøvelser og jeg bøder for det næsten dagligt, hvor det altså godt kan dryppe lidt hvis tissetrangen bliver for stor eller jeg nyser. Æv æv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  desværre ramte den med skoene ikke mig – jeg har så små fødder at det er sjældent jeg kan finde pæne sko i min størrelse (ca 35, men nogle gange 34) – og børnesko er bare ikke det samme…
  Jeg har heldigvis overstået den værste skavank efter min første fødsel – jeg var groet lidt forkert sammen og havde ondt ved at sidde i næsten et år!!
  Nu er jeg gravid igen og den værste skavank er vel kvalme og opkast (alle 9md sidst – og det ser det ud til at blive igen) og svært ved at sove ordentligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Hmm… skavanker. Altså kiloerne er kommet af (for at være retfærdig tog jeg kun 5 kilo på), men kan godt mærke at de altså sidder noget anderledes… Min ryg har det ikke alt for godt, så kunne godt bruge disse lækre puder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg hopper med på den med løst maveskind plus lidt udfordringer med bækkenbunden (for alles skyld går jeg ikke i detaljer 🙂 kh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg er glad for, at du nævner det med fodstørrelsen. Jeg troede jeg var den eneste, der ikke var kommet tilbage til normal størrelse. En anden ting, der ikke er tilbage i almindelig form er min navle. Den savner jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Ay ay, dem gad jeg virkelig godt vinde! En lidt for slap bækkenbund og alt for meget hårtab er blandt mine værste skavanker. Og så uvanen med at vågne flere gange om natten – hvilket i de første par år var fordi min dreng vågnede, men nu bare er blevet en virkelig dårlig vane.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Åh jeg gad godt vinde… Min søn er 9 måneder og ammes stadig en del om natten hvilket resulterer i meget dårlige sovestilling, når mor her kommer til at falde i søvn igen inden han er færdig :/ måske puden kunne hjælpe?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby-musthaves og en (musthave) konkurrence