Havregrynskugler med rålakridspulver
Havregrynskugler er en af de typer konfekt, jeg husker fra min barndom – komplette med små klumper af smør og aftryk af fedtede barnehænder. Jeg lavede dem forleden med Bean og de smager jo stadig godt, de små kugler. Faktisk så godt, at vi var nødt til at lave en ny portion igen i dag… Så derfor får I også lige opskriften, så vi kan være flere, der genoplever et stykke af barndom.
Havregrynskugler (ca. 30 stk – jeg foretrækker dem små og serveret kolde)
100 g smør // 75 g flormelis // 100 g kokosmel // 100 g havregryn // 4 spsk usødet kakaopulver // 1 spsk vand // rålakridspulver (IKKE lakridsrodspulver!)
Rør alle ingredienser sammen og tril kugler i ønsket størrelse – rul kuglerne i rålakridspulver (eller krymmel eller kokosmel, hvis du foretrækker det, men jeg kan varmt anbefale lakrids-varianten)
Enjoy! (Og husk, der er et par billetter til en fin jule-børne-teater-forestilling på højkant HER)
Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram
Ingen kommentarer endnu