Arrow - pæne muskler til mor og superhelt til far

Flagermus er ikke spor uhyggelige – anmeldelse af bObles nyhed

For et par uger siden var Bean og jeg så heldige at være inviterede til tumletime hos bObles i deres fortryllede skov og tumleland i Fields… imidlertid var Beans middagslur lige netop den dag absolut nødvendig, så jeg endte med at tage alene afsted for at høre og se de nyeste elementer i bObles’ fantastiske, motoriske stimulerende og legesyge univers. Og ja – dette indlæg er skrevet i samarbejde med bObles, men vi har været fans siden Bean var baby og har haft kæmpe glæde af samtlige bObles-produkter hun har haft fingrene i. Så. Jeg står personligt inde for hvert eneste ord. Det gælder i øvrigt generelt de indlæg herinde, der er lavet i samarbejde med forskellige firmaer. Jeg skriver ikke om noget, jeg ikke selv tror på. Tilbage til emnet:

En af de nyheder, som jeg især bed mærke i, var den trekantede ‘Flagermus’, der er lidt mere udfordrende end ‘Larven’. Larven fik Bean af sin skytsmor sidste jul, og den har været en mega-succes fra start af. Hun vipper og gynger, kravler og nu også ‘surfer’ på den, og den let buede form er en perfekt udfordring af tumlingemotorikken og ikke mindst balanceevnerne.

Nu er det sådan, at Bean altid har været et barn, der ville frem i verden motorisk. Nogle babyer er helt bløde og eftergivende, når man holder dem. Sådan har Bean aldrig været – medmindre hun var sløj eller sov meget dybt. Hun har en høj grundspænding og er efterhånden tæskestærk. (Seriøst. Hun står i planke bare for sjov. Lang tid. Flere gange om dagen?!?) Allerede i foråret klatrede hun op ad rutschebaner og i de dér net, der hænger på legepladser. Derfor var den trekantede flagermus det oplagte valg til hende. Hvis du har et mere motorisk forsigtigt barn er det måske i stedet et af de andre produkter, du skal vælge.

Med det samme, hun fik den i hænderne gik hun igang med at bygge en forhindringsbane af sin Donut, Larven og de nye Flagermus og klatrede henover de forskellige former og strukturer. Og efter et par ture med mig i hænderne, går hun nu selv frem og tilbage og hviner af fryd, når balancen tipper og flagermusen suser mod gulvet. Hun holder balancen. Det, synes jeg, er imponerende, og hvis dit barn også er typen, der elsker sus i maven og udfordringer, så kan jeg KUN anbefale flagermusen som julegaveidé. (Se praktisk info sidst i indlægget)

 photo DSC_0126_zps4e9e3ff6.jpg
 photo DSC_0122_zps3a97b5c0.jpg
 photo bobles_flagermus_lilla_stor_zps3b777431.jpg
Der er en stor og en lille flagermus, og de kan bruges hver for sig eller sammen (herhjemme er det en mor og en baby og så er larven far… don’t ask!) Faktisk fik vi at vide, at de små flagermus er fra resterne af de store, så mindst muligt går til spilde i produktionen. Det kan vi lide!

Noget af det, der imponerer mig mest ved bObles’ produkter er, hvordan de helt enkle og no-nonsense former inspirerer børn til så fantasifuld og foranderlig leg og tumling. Bean bliver ved med at finde nye måder at lege med produkterne på. Man skal ikke lade sig narre af det enkle udtryk eller de ‘manglende’ detaljer. Det er faktisk lige netop dem, der giver børns fantasi mulighed for at folde sig ud på egen hånd.

Du kan finde flagermus og de øvrige nyheder og produkter HER. (Red: Flagermusen er pt. udsolgt i bObles’ egen webshop, men kan købes bl.a. HER)

  • bObles lille Flagermus måler H7,5 x L26 x B24 cm. Introduktions pris: 199,- (normalpris 249,-)
  • bObles store Flagermus måler H14 x L52 x B24 cm. Vejl. pris: 499,- (normalpris 599,-)
  • Begge størrelser kommer i jade med lime stribe og lilla med lime stribe.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arrow - pæne muskler til mor og superhelt til far