Havregrynskugler med rålakridspulver

En kort bemærkning…

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker sko. Højt. Både dem, der mest er smukke og som kun kommer på, hvis jeg ved, der er siddemuligheder fordi jeg altså ikke står og går i 12 cm hæle i en hel aften. Og så selvfølgelig dem, der er rare at gå i OG smukke samtidig. Siden jeg købte mine første Angulus Chelsea-boots sidste efterår har jeg aldrig set mig tilbage. Det er dem, der kommer på, når jeg har ekstra lange dage eller når vi skal vandre by eller skov tynd. Bean har arvet min skoglæde og vandrer gerne rundt herhjemme i mine – også dem med hæle på. I forbindelse med sommerens modeuge var vi inviteret til åbning af Angulus’ flagshipstore i Indre By (den er SÅ gennemført lækker og så absolut et besøg værd), og der blev taget nogle skønne billeder af Bean. Bl.a. dette, hvor hun spontant gik i gang med at undersøge lækkerierne mens jeg snakkede med et par søde med-blogger-typer.

Billedet er også dukket op på Playtime Paris’ hjemmeside når man kigger på Angulus (efter aftale, naturligvis) – og nu tager vi det også lige her. Fordi jeg synes, det er så skidesødt.

 photo KajaAngulusevent_zps39766fe0.png

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Det er da også mega sødt!

  Jeg er også vilde med mine Chelsea boots, men jeg er altså kommet til at putte et for tykt lag læderfedt på. Ved du, om man kan gøre noget ved det? (altså erfaringsmæssigt. eller måske er jeg bare en hat til skopleje)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ja, er det ikke? Jeg er så vild med det.

   Hmm – jeg ved faktisk ikke, hvad man skal gøre – mon ikke din lokale sko-pusher, hælebar eller Angulus selv har et bud?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrynskugler med rålakridspulver