Julekalendre til børn og voksne

Daten, der forsvandt – og en (trods alt) dejlig weekend

Babysitter engageret – tjek. Restaurant booket – tjek … maveonderamt mor? Tjek. Goddammit altså.

For første gang i hvad der virker som 100 år var det lykkedes Jonas og jeg at finde tiden og overskuddet til at booke et bord på en restaurant, fundet babysitter til Bean og vi havde begge set frem til en hel, uforstyrret aften med god mad og vin. Efter en ellers helt perfekt lørdag med masser af tid til hygge i nattøj, med kager og surprice-fødselsdag på Nationalmuseet, så viste det sig alligevel sidst på eftermiddagen, at noget var helt galt. Jeg tror ikke, jeg har haft madforgiftning i over 10 år. Der må meget gerne gå 10 år før næste omgang, for føj hvor er man slået ud, når det er maven, den er gal med. Jonas vidste, det ikke var for sjov, da jeg a) lagde mig ind for at hvile midt på dagen og b) ikke ryddede op i stuen inden jeg lagde mig derind (!)

En rædselsnat til trods har det faktisk været en rigtig god weekend. I torsdags var vi til et spændende arrangement med LEGO om børns leg og læring – som jeg kommer til at tale mere om en anden dag – og vi var så svineheldige at få lov at få et sæt klodser med hjem. Det blev dagens projekt. Bean er naturligvis for lille til LEGO City og at følge brugsvejledninger, men Jonas og jeg gik i barndom og havde det så hyggeligt med at samle den store politistation, og jeg lyver ikke når jeg siger, at Bean har leget med den hele dagen (bortset fra de timer, hun var i svømmehallen med Jonas). Hun har leget politi og røvere, fløjet med helikopter, fejet fortovet for politi-hundelort og meget andet. Det er så skægt at være vidne til, og perfekt legetøj, når man selv mest er typen, der flader ud på sofaen og kommer til hægterne.

 photo DSC_0109_zpsa6b50ec8.jpg
 photo DSC_0114_zps15e86736.jpg
 photo DSC_0115_zps1be1d98f.jpg
 photo DSC_0118_zps9562542a.jpg
 photo DSC_0133_zps8e5cf936.jpg
 photo DSC_0131_zpsd33865b3.jpg
 photo DSC_0126_zps085999bb.jpg
Bean elsker den kæmpe Peter Plys-bamse, som min søster har fundet i storskrald – og den er skøn at putte med i stuen og synge ‘bjørnen sover’ // Bamserne og dukkerne får læst historier // Gæt selv, om Bean kan lide kakaomælk? // Mmm. Fødselsdagskage // Det nye legetøj – både sjov for mig, Jonas og Bean 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Ida

  Åh nej, hvor er det bare ærgeligt at det selvfølgelig lige skal være den dag, du bliver syg! Det er næsten ikke til at bære. Jeg håber, I får taget revanche hurtigst muligt.
  Sikke en fin blå bluse, Bean har på. Er den fra Bobo Choses?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ja, er det ikke typisk?! Vi satser på et snarligt rain check, men nu bliver det jo også jul lige om lidt, så måske næste rigtige date ender med at lande i 2015… Suk.
   Jeg er også vild med den, og det er faktisk en kjole, der er sådan lidt grønblå – det er ‘Adele’ fra Soft Gallery, og findes lige her: http://www.softgallery.dk/en/index.php/adele-blue-pebbles-dress.html
   Bean har en str. 3 år, og den er god stor, men str. 2 er lige lovlig kort om numsen på den langbenede dame.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalendre til børn og voksne