Små hjerter bløder også

Sidste weekend – startede julen (og så et par vindere)

… eller i al fald fik vi en fin introduktion til noget af det, som december i år kommer til at byde på. bObles og Børneulykkesfonden havde nemlig inviteret på besøg i en fortryllet juleskov ude i Fields for at fortælle om den julekalender, de sammen har begået, hvor lillenørden Katrine Bille bor i en campingvogn i en skov og skal finde julestemningen frem fra gemmerne sammen med en flok skøre dyr.

Vi fik et sneak peak, og det er virkeligt en fin julekalender, de har stykket sammen. Samarbejdets overordnede formål er at inspirere børn til en mere fysisk aktiv december med masser af bevægelse igennem de grov- og finmotoriske lege og spil, som julekalenderen lægger op til. En sikker og god motorik fremmer sikker leg bl.a. fordi barnets kropsbevidsthed udvikles – og nu er Bean jo ikke just udfordret på den motoriske udvikling, men derfor er der stadig meget, hun ikke kan og som hun skal øve sig i. Vi har længe været bObles-fans fordi deres tumlemøbler netop lægger op til leg på forskellige niveauer og er en fantastisk sjov måde for børn at udfordre sig selv og lære på.

Katrine herself var også forbi, og dagens højdepunkt var klart minikoncerten, hvor vi fik smagsprøver på julekalendersange og på forskelligt godt fra Lille NØRD-posen. Bean er ikke helt gammel nok til at blive star struck, men det var der vist andre, der blev. Og selvom man bare er knap 2,5, så kan man altså godt fyre den af på et dansegulv, skulle jeg hilse og sige!

 photo DSC_0006_zps2cadd5ed.jpg
 photo DSC_0035_zps0e8b0c1b.jpg
^^Dansemus med rappe fødder til koncert
 photo DSC_0051_zpsd6848b0a.jpg
Det, som shoppingcentre altid falder hos for mig er maden. Hvorfor er der ingen ordentlige spisemuligheder? Nå. Men gæt selv ud fra Beans ansigtsudtryk, om hun var fan af BurgerKing? Hendes fløjlskjole er i øvrigt fra Soft Gallery, og du kan finde den HER

Og så lige lidt vindere: Lotte – du får bodyerne fra Bilka. Tjek din mail 🙂
ML og Camilla – I skal se børneballet, skal I! (Og tjekke jeres mails)
Hvis du ikke vandt, så fortvivl ikke! Der er flere konkurrencer coming up. Bl.a. mere børnekultur – og lige nu kan du vinde et års forbrug af Zendium ovre på Østfrontens Facebookside

 photo bobles-julekalender-2014-stt-brneulykkesfonden_zps6cc33fce.jpg
Praktisk info:
Julekalenderen kommer på flere platforme; udover den fine pap-campingvogn med 24 kuverter og klistermærker og figurer at lege med, så kan man også følge med på www.jagtenpåjuleglæden.dk og på Boomerang i tv fra 1.-24. december.
Julekalenderen kommer til at koste ca. 299 DKK og heraf går de 50 DKK til Børneulykkesfondens projekter med at skabe mere bevægelse og styrke børns motorik i landets institutioner. En god motorik og balance er med til at forebygge faldulykker og giver børn en øget sikkerhed – både i leg, i hjemmet og i trafikken. Find forhandlerlisten HER

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små hjerter bløder også