En vinder og en svømmende tumling

Mormorstrik – til salg

Min mor er simpelthen så dygtig til at sy og strikke, og det har jeg nydt godt af hele mit liv – Bean har også allerede haft mange lækre sweaters og cardigans. Som barn havde både mine og min søsters dukker og bamser en misundelsesværdig garderobe, og min mor fremstiller stadig tøj i små størrelser. Hun sælger det også – til uhørt gode priser (hvis du spørger mig!) Det hele er unika og håndlavet af en kvinde, der er en virkeligt dygtig håndværker, så det hele er i høj kvalitet. Og så er det holdbart. Både syninger, strik og knapper kan holde til mange års børneleg (det er i den grad gennemtestet. Også i min gamle børnehave!)

Da vi var i provinsen i sidste uge, gik jeg igennem hendes håndarbejdskasse, og lagde indholdet på Instagram. Men jeg synes det fortjener lidt flere ord med på vejen. Her er hvad der lige pt. er på lager, men der bliver løbende fremstillet nyt på mormor-fabrikken. Også kjoler, frakker og andre lækkerier til dukker og bamser. Fx så jeg en brokadejakke til en dukke ligge klar til syning. Min mor laver primært tøj til BabyBorn og Build a Bear (og andre dukker i samme størrelse) Tidligere har hun også syet Barbie-tøj, men det ved jeg faktisk ikke, om hun gør længere.

 photo dukketoslashjtilsalg_zps21eefa6c.jpgStrikket cardigan til BabyBorn med perlemorsknapper – 40 kr // Strikket sæt til BabyBorn med bukser, kortærmet bluse og strikket tørklæde – 65 kr // Strikket vest til BabyBorn med perlemorsknapper bagpå – 35 kr // Sæt med strikket sweater og bukser til BabyBorn 50 kr (SOLGT – lignende kan evt. fremstilles) // Sæt med strikket t-shirt og bukser til BabyBorn 50 kr // Strikket heldragt til Build a Bear – 40 kr (SOLGT – lignende kan evt. fremstilles)

Tøjet kan sendes med posten – så er prisen plus porto – eller det kan afhentes. Skriv en kommentar til mig her i indlægget eller send en mail til mig på mag.art.mum@gmail.com, hvis du vil i kontakt med min mor. Så sørger jeg for at formidle kontakten.

HUSK, at du kan deltage i konkurrencen om et GAVEKORT PÅ 1000 KR TIL WAGNER OG TO BILLETTER TIL GRØN KONCERT. til og med i dag

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Ej hvor er din mor dygtig, super fint dukke/bamse tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Hun er SÅ dygtig! Det er virkeligt godt håndværk. Jeg er selv nogenlunde ferm på en symaskine, men jeg tror ikke, jeg nogensinde kommer til at matche hendes strikke-evner.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vinder og en svømmende tumling