Perfect heels - nogen har været på udsalg...

En anbefaling og et hængeparti

Jeg elsker ‘mit’ kvarter. Det er næppe nogen hemmelighed. Jeg boede i en del år, mens jeg studerede, i starten af Amager, hvilket var perfekt i forhold til universitetet, men der er altså noget længere mellem snapsene, når det kommer til små, lækre butikker.

Her i smørhullet er der til gengæld farligt mange lækre butikker. En af de skønneste (og skæveste) er efter min mening KITUB, der ligger lige i starten af Classensgade.

Der er et relativt lille, men tydeligvis nøje udvalgt udsnit af kunst og kunsthåndværk – keramik fra bl.a. Kristina Vildersbøl, Louise Gaarmann og Mette Duedahl, børster fra Blindes Arbejde og tekstil fra Tina Ratzer og Anna-Grethe Ratzer. Lidt sko og støvler finder du også.

 photo kitub_zpsfb0600ba.jpg
Billeder lånt fra KITUB

KITUB er altid et visit værd, om ikke andet for at få en masse spændende information om udvalget. Der er noget lækkert og unikt i alle prisklasser – og lige nu er der udsalg. Både Kæreste og jeg er vilde med de smukke, stabelbare skåle af Kristina Vildersbøll, og tidligere i dag røg en af dem med hjem i str. slikskål.

Psst! Prøv i øvrigt at stave KITUB bagfra.

Og så var der noget om et hængeparti. Sidste år, efter Beans fødselsdag var fejret og alle billeder lagt ind på Mac’en, samlede jeg de bedste shots fra hendes første år og fik lavet en fotobog med dem. Det samme gjorde jeg med billeder fra vores sommerferie, og Bean elsker at kigge i sine ‘billedbøger’. Planen er at lave en bog for hvert år, og jeg har indtil videre klikket mig igennem billederne fra maj sidste år og indtil februar i år. Jeg satser på, at sommerferien (der starter fredag eftermiddag!) frigiver tid til at få projektet færdigt. Det er så hyggeligt at sidde sammen og snakke om alt det, der er sket i løbet af året. Gør I også det? Og hvilket program bruger I?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect heels - nogen har været på udsalg...