Bornholm - en lille, hyggelig udflugt

Den lille forskel – og en lækker fredag

Nåmen, det er da lige til at holde varmen, hva’? Jeg elsker sommer og sommervejr, men når man sidder på et lummert kontor, kan knap 30 grader også blive for meget af det gode. I morges havde jeg en ‘praktikant’ med på arbejde – Bean og Kæreste har holdt ferie sammen mens jeg har arbejdet denne uge, og efter 3 dage trængte de vist begge til en lille pause! Det var en meget dygtig og uhyre stolt lille pige, der kunne hjælpe mig med forskellige opgaver (og ellers teste vores legetøjskasse, mens jeg gik igennem mailboksen). Det var lige før Kæreste ikke kunne få hende med hjem igen, da han kom et par timer senere, men da hun fik ansvaret for at poste dagens pakker, kunne det ikke gå stærkt nok med at komme ud ad døren og hen til posthuset. Det er skønt at opleve hende sådan – og se, hvordan hun vokser med opgaverne.

I eftermiddags mødtes vi alle tre ved Tivoli for at kramme Rasmus Klump, lege lidt, tage en tur i karrusellen og ellers bare slappe af. Jeg elsker, at vi har årskort – tak, mor! – det er herligt og uforpligtende at bruge en time eller to i den gamle have, og Bean kan vist efterhånden selv finde fra indgangen og ned til Rasmus Klumps fine univers. Vi sluttede dagen på Mother i Kødbyen med et par lækre pizzaer og en lille soppetur på vejen tilbage til Hovedbanegården og s-toget hjem mod 2100 Spelt.

Nåja. Den dér ‘lille forskel’ mellem kønnene? Hjemme hos os kommer det mest af alt til udtryk i vores forskellige oplevelser af hvad ‘rod’ og ‘orden’ er. Lad mig illustrere med lidt tilfældige billeder fra det store internet.

Hvad Kæreste ser:
 photo nordic-house4_zps0d77f9bd.jpg
Hvad jer ser:
 photo messyhome_zps57c03ade.jpg
Hvordan der snarere ser ud (plus diverse tomme kaffekopper, glas og en tallerken eller to placeret rundt omkring. Og et par herresokker. Sandsynligvis i nærheden af sofaen)
 photo actuallylookslike_zpse4adea76.jpg

 

Kender I også det?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

10 kommentarer

 • Ja herhjemme er det bare omvendt! Jeg er et frygteligt rodehoved, og min kæreste er ret emsig. Heldigvis for det er da 100 gange rare at opholde sig i orden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak! Hvor er det skønt at høre fra ‘den anden side’ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Åh ja, havde lige fået vasket næsten i bund, og fået ryddet op over det hele. Hvad er det første der sker da kæreste kommer hjem om aftenen? Smider sine beskidte sokker midt i entreen, sine bukser i sofaen og til sidst sit undertøj på badeværelsesgulvet… Mænd altså.. Der er for helvede en vasketøjskurv ret tæt på dig hele tiden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   ARGH! Det er IKKE i orden! Jeg leger af og til med tanken om, at samle alt det, der ikke kommer tilbage på plads (eller til vask) i en stor IKEA-pose. (Men så mange kopper har vi desværre heller ikke…)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Haha! Åhh pleaaase tag billeder af det, hvis du nogensinde gør det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Will do. I al fald til Instagram!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det SÅ godt! Kilde til for stor frustration herhjemme desværre. Rasmus Klump i Tivoli er skønt. Har først lige opdaget den del af det :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Jeg tror, det er et issue i rigtig mange hjem… desværre! Og ja – Rasmus Klumps univers er et kæmpe hit. Kan varmt anbefale Rasmus Klump udstillingen på Storm P-museet også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Senia

  Nej, nej, nej…hvis vi skal tale om rod og hvem der ser hvad, så skulle jeg næsten sende et billede af vores stue, når der sådan roder helt hverdags-ligt. Det kan du så gange op med 32 kg´s labrador der har alergi (=vi kunne feje en svenskgårdhund i sort sammen dagligt). Her er jeg jo ved at gå i koma over vores oprydnings- og støvsugningsstandarder, mens manden først bliver irriteret når man ikke længere kan gå på gulvet uden der bliver trådt lego eller hund op mellem tæerne når man entrerer. Ad og føj 😀 Men sådan er det nogle gange, og jeg er heldigvis ikke bange for at sætte min udkårne i sving, når han virker for afslappet 🙂 Så får jeg ordnet det jeg vil, og han behøver ikke (i lige så høj grad) at ændre sin radar for rod og snavs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Hahaha – tak for de fine mentale billeder! Det lyder som om I har en relativt harmonisk fordeling – og dejligt at han gider hjælpe til! Herhjemme skal der godt nok mange tilløb til før støvekosten bliver fundet frem…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bornholm - en lille, hyggelig udflugt