Bornholm, Bornholm, Bornholm...

Bornholm – en lille, hyggelig udflugt

Der er mange muligheder for små, hyggelige udflugter på Bornholm – bl.a. er pittoreske Svaneke altid et besøg værd (bl.a. for lakridskongens godter, kølig is hos Svaneke Is, søde bolscher eller læskende øl i Bryghuset – eller lækker keramik, smykker og grafik hos MUD. I det hele taget er Bornholm et keramik-mekka)

NaturBornholm ved Aakirkeby er en rigtig flot oplevelse – og så er de naturlige seværdigheder bestemt heller ikke at kimse ad. Men måske nok bedre med lidt større børn, der orker at traske rundt i Almindingen på jagt efter Rokkesten, skovtrolde og Ekkodalen.

Hvis det skal være en lille outing, perfekt til en formiddagstur med en tumling, der stadig skal have sin middagslur, så anbefaler jeg et besøg i hyggelige Snogebæk. Det lille fiskerleje har de skønneste små huse og hytter, og der er en lækker strand (når det ikke blæser!), og masser af muligheder for at få lidt godt indenbords. Vi nød en hjemmelavet, økologisk is hos Boisen og købte chokolade med til aftenkaffen fra Bech – og røget laks og fiskefrikadeller fra røgeriet. Det er altså en anden ting, man ikke skal snyde sig selv for – der er mange små røgerier rundt omkring på øen, og priserne er gode. (Specielt hvis man er vant til at handle i Torvehallerne!) Bean har mæsket sig i fiske-lækkerier på hele turen. Fiskefrikadeller, røget laks, røget makrel, you name it!

 photo DSC_0040_zps4fcae0a4.jpg
 photo DSC_0041_zps560372e5.jpg
 photo DSC_0054_zpsf31f0794.jpg
 photo DSC_0055_zps6aee7264.jpg
Nostalgi i det gamle fiskerleje
 photo DSC_0053_zps3d9cffe8.jpg
Lidt blæsende dag… men pæn, ikke desto mindre.
 photo DSC_0052_zpsb19051d7.jpg
Moster, Bean, Morfar og Mormor – lykke!
 photo DSC_0061_zps4efc80f4.jpg
Mmm. Is. Cardigan fra MarMar.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bornholm, Bornholm, Bornholm...