Den svære 2'er

Store sager!

Vi er så småt startet på Projekt Pottetræning. Efter et par dage, hvor barnet insisterede på at skulle sidde på dukkepotten tog vi i IKEA og fandt en potte i barnenumsestørrelse (og fik aftensmaden med. Selvfølgelig. Köttbullar FTW)

Siden da har Bean hver aften fået muligheden for at sidde og hyggelæse lidt på potten, midt i stuen, i sin ‘nøgentid’ (den officielle betegnelse for tidsrummet mellem det tidspunkt, hvor dagens outfit kommer af og nattøjet kommer på, hvis nogen skulle undre sig). Vi har også lånt en bog om det dér med at lære at sidde på potte, som hun efterhånden kan læse selv. Hun synes, det er superhyggeligt, men der er ikke rigtig sket noget. Indtil i går aftes. Hvor hun helt nonchalant gik ud i baderummet og kom ind i stuen til os igen lidt senere. Ingen af os tænkte over det, før Kæreste gik ud for at hente en tandbørste og opdagede, at der var gevinst ved kasse 1. Jeg tror ikke helt, Bean forstod, hvad high fives og klapsalver handlede om, men hvem kan ikke lide at blive rost til skyerne af og til?

Så. Nu må vi se, om det var en enlig svale eller om hun bare har fanget konceptet. Det sidste ville passe os perfekt. Pottetrænings Boot Camp er nemlig planlagt i sommerferien. Oh, hvor jeg glæder mig til at have et blefrit barn! (Schhh, ikke et ord til Nemesis!)

 photo DSC_0007_zpsc2a93656.jpgDet ér sgudda også hyggeligt at sidde og læse (eller, som her, synge) en god bog med r*ven bar! Bamse er enig.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

6 kommentarer

 • Herligt herligt billede 😀

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh jeg håber også snart Oline er klar. Hun havde en periode før jul hvor hun lige så fint tissede på potten flere gange, og hun sagde ind da også selv til, men så lige pludselig gad hun ikke det mere og har siden da ikke gentaget succesen. Håber snart hun er klar igen, for jeg er sgu træt af sur tisse mølle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Vi har planlagt det til Kærestes lange sommerferie, så lige nu er det ‘bare’ for sjov. Så må vi se, hvor længe der går, når bleerne ryger til sommer og man får våde bukser og ben, hver gang man skal tisse… (Siger jeg her på forkant!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sejt. Well done, Bean! Herhjemme er vi også i gang, men ikke mere end at det bare er et aftenritual sammen med højtlæsning. Han får tilbudt at komme på potten et par gange om dagen eller efter han har fået skiftet ble. Nogle gange ja tak og andre gange “kommer ikk’ nå’et!” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var så sejt – og det er vist også noget, de så småt er igang med i dagplejen med deres miniature-toilet. G-L-Æ-D-E-R mig til at slippe for at skifte bleer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den svære 2'er