'Sort ske' og andre guldkorn

Ballerinaer eller sneakers?

Jeg tror på, at sommeren og tørvejret er på vej. Så derfor er jeg på udkig efter lette, luftige sommersko – kriteriet er, at de skal være lige velegnede til dage på kontoret som til leg i parker og på legepladser med Bean. Nåja. Og de skal være pæne. Og behagelige at have på. Og gerne i ægte læder eller ruskind – eller tekstil – så mine fødder har en chance for at ånde!

Inde hos Esprit fandt jeg (alt for!) mange fristelser – så nu er spørgsmålet bare om jeg skal gå all in på fine ballerinaer eller søde sneakers… #firstworldproblems photo skoesprit_zpsaeba812e.jpg

Flettede ballerinaer // Spidse ballerinaer // Ballerinaer med metallic snude // Nude sneakers // Prikkede sneakers // Prikkede sko // Blomstrede sneakers

Kender I det med hjemmesider, man kommer til at klikke lidt for meget rundt på? Jeg fandt også en hel masse fint til Bean i Esprits børneafdeling, men nu mangler barnet jo ikke ligefrem tøj, så det må vente til en anden sæson.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Sort ske' og andre guldkorn