En løbecykel er en løbecykel er en løbecykel?

Endnu en grund til at jeg elsker Kæreste (+ og en herlig baby-nyhed)

Der er mange, mange grunde til, at jeg elsker Kæreste. Sådan overall og i det hele taget, men særligt efter vi er blevet forældre. Selvfølgelig er der også områder, hvor vi er uenige, og hvor vi sikkert aldrig rigtig kommer til at forstå hinandens synspunkter, men for eksempel jeg har med tiden lært at sætte pris på Kærestes ‘carpe diem’-agtige tilgang til livet med plads til middagslure.

Jeg elsker, hvordan Kæreste er med Bean. Hvor kærlig, sjov, omsorgsfuld og legesyg en far han er. Og i går blev jeg endnu mere forelsket i ham.

Mens jeg havde en mega-travlt på arbejde, var han alene med to små krudtugler hele dagen. Kusines forældre ringede nemlig tidligt om morgenen for at aftale pasning – den sødeste Lillebror havde bestemt sig for at have fødselsdag i går. De to kusiner havde en FEST, og Kæreste havde totalt styr på det hele. (Ikke at jeg var i tvivl, men han var bare så cool med det hele)

Jeg elsker Kæreste, fordi han er god, omsorgsfuld og engageret. Fordi han er tro mod sig selv, men åben over for nye oplevelser og for at lære nyt og udvikle sig. Fordi han er den bedste far for Bean, jeg nogensinde har kunnet forestille mig. Fordi han udfordrer og rummer mig og alle mine særheder på samme tid.

Fordi han finder overskuddet frem til at være den, der handler og laver mad, når jeg er helt ør af træthed og bare har lyst til at ligge på sofaen i ske med Bean og se ‘Dora the Explorer’ (med lukkede øjne) – når han har stillet en slikskål frem til mig efter en maraton-omgang af Bean-putning.

Billederne? Lidt nutid, lidt fortid og lidt af fremtiden. Efter et besøg på skønne Ordrupgaard i eftermiddag fandt vi en supersej legeplads i Hellerup, som var sjov for både store og små klatremus. Mens jeg skrev dette indlæg kom jeg i tanke om et næsten 5 år gammelt billede af Kæreste og jeg – så her har i fortiden. Og det sidste billede? Det er fremtiden – en Lillebror, der lige er kommet til verden.

 photo klatremus_zpsceb60895.jpg
 photo hulemus_zps7a454177.jpg
 photo titit_zps34518f21.jpg
 photo fora30A0r_zps2f8cd2ff.jpg
 photo stineogjonas_zps474ab5f7.jpg
 photo lillebror_zpsf67d0689.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

12 kommentarer

 • Sig mig, er du gravid? 🙂

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha – nej, men jeg kan godt se, det kan misforstås. Det er min svigerinde, der lige har født en skøn lillebror.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skal fare lidt med lempe, når man tror, at folk er gravide – og især når man spørger om det, men… er du gravid?! Eller var det bare ønsketænkning for fremtiden?

  Hvis du er gravid, så TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE. Hvis ikke, så har du tre tillykke’r at gemme på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Jeg er ikke gravid, nej. Det er min svigerinde, der lige har født en dejlig lillebror 🙂 (Jeg tager tillykkerne frem, når de kan bruges)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puh, godt jeg ikke var den eneste, der “misforstod” det 🙂 Men altid skønt med nye små mennesker i familien.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det er det bestemt. Trust me, hvis/når der er babynyheder på Østfronten, så skal jeg NOK sige til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du født? Har du været gravid? Er jeg håbløst bagud? 😉 Det kan godt være, at jeg er langsom, men ‘lillebror’ kan kun betyde ‘lillebror’, med mindre jeg er gået glip af et eller andet nyt og smart, hvor det betyder noget med ‘en andens baby’ 😉 Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Nej, nej. Der er intet nyt fra Østfronten i den henseende! Lillebror betyder lillebror – men det er min svigerinde, der har fået ham 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea vinzentsen

  Åh hvor herligt…
  Dét som I har, håber jeg også at jeg får en dag. 🙂
  Tænk at kunne gen-forelske sig sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak for en skøn kommentar 🙂 Jeg kan også være så irriteret på manden, at jeg næsten eksploderer, men det er (heldigvis!) det andet, der fylder langt det meste af tiden. Og når man så får mulighed for at se hinanden i et nyt lys, bliver alting ret rosenrødt igen for en stund.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg Stine. Er Beans jakke fra PDL?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak, Signe 🙂 Nej, den er fra Wheat, købt på udsalg i august til næsten ingen penge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En løbecykel er en løbecykel er en løbecykel?